Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudna ajánlani valaki egy...

Tudna ajánlani valaki egy élethű tőzsde demó programot?

Figyelt kérdés

A Plus500-at kipróbáltam, de nagyon nem tükrözi szerintem a valós helyzetet. 43 nyitott pozícióból 36 sikeres , nyereséges (+500e), 5db jelenleg folyamatban van (átmenetileg még mínuszos, nyitott pozíciók így indulnak) 2 db-ot lezárt a rendszer -1200Ft-al

Totál kezdőként, mindennemű előképzettség nélkül, 30 perc játékkal 5m-ból 5,5m Ez valahogy túlságosan beetetőnek tűnik számomra, valótlannak, megtévesztőnek. Bár persze az is előfordulhat, hogy valódi tőzsdemágus vagyok, de ezt erősen kétlem!

#üzlet #pénzügy #tőzsde #netes szar #anti MLM #befektetés balfékeknek
2013. jún. 12. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szinte minden platformnak vannak demoverziói. Pont erre való. Hogy beírsz sokmillió forintot, és végig marginon nyomulsz, aztán földbeállsz. Nincs semmi beetetés, 30 perc alatt bármi történhet, csak told sokat.
2013. jún. 12. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
PLus500-on én is egy nap alatt 5-ből 6 millát csináltam, majd másnap elvesztettem a felét. Ilyen ez.
2013. jún. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!