Én 15 évesen szeretnék komolyan külföldön dolgozni! Szerintetek ez lehetséges e?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor valaki nem tud valami komoly állást ajánlani vagy valamit ahol tudok keresgélni?!2013. jún. 6. 11:55
1/8 anonim válasza:
KIZART ha csak nem oromlany akarsz lenni!
2/8 anonim válasza:
Van nagyon sok szervdonor pozicio hozzad hasonloknak kulfoldon. Szar melo.
3/8 anonim válasza:
15 éves létedre inkább komolyan tanulj, mert komoly tanulás nélkül még 30 éves korodra sem fogsz tudni kijutni külföldre.
4/8 anonim válasza:
Még komoly nyelvtudással is esélytelen hogy bárhol szóba állnak veled.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ilyen kritikákra vártam inkább valami ösztönző valamire.
2013. jún. 6. 20:55
6/8 anonim válasza:
14:35 vagyok.
Most ne haragudj de még is mit vársz tőlünk? Ez az igazság. Elég naiv vagy ha azt hiszed hogy téged 15 évesen külföldön szakképzettség nélkül bármire is alkalmaznak.
7/8 A kérdező kommentje:
És arról mit gondolnátok hogy 18 évesen és nyelvtudással és okj s szakmával mi lenne az esélyem ?
2013. jún. 7. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!