Hirtelen lett 600 tonna burgonyám. Hogyan tudnám eladni, mielőtt megromlik?
Figyelt kérdés
Nagybátyám hagyatékának rám eső része 640 tonna burgonya, melyet raktárban tárolt. Egy hét alatt elszállították volna a kamionok és vonatok értékesítésre, de sajnos meghalt előtte. A két testvérem örökölte az ingatlanok többségét, de a krumpli nem kellett nekik, így felbéreltek kamionosokat, hogy éjjel borítsák az egészet a kertembe, mialatt a feleségem szüleinél aludtunk a kiscsaláddal, és ezt jól tudták. Olasz típusú burgonyáról van szó. Csak 2 napja van a kertben, de szerintem legalább egy hetes. Hogy tudnám (gondolom áron alul) eladni gyorsba?2013. jún. 5. 02:09
11/18 anonim válasza:
Okés igazad van, de akkor leszek következetes és mindenhova 1féle adatott írok :)
12/18 A kérdező kommentje:
Meghirdettem a faluban, hogy 100 forint / zsákért vihetik a krumplit. Már kb 1500- at elvittek, de még mindig rengeteg van. még legalább 10 ezer zsák. Most szóltam Cluj-Napocaba, hogy onnan is jöjjenek. Remélem, legalább a fele elmegy.
2013. jún. 5. 15:16
13/18 A kérdező kommentje:
Ja, bocs. Így becézzük Kolozsvárt a környéken.
2013. jún. 5. 15:32
14/18 anonim válasza:
"640 tonna burgonya az 256,000 25 kiló zsák!
Amúgy örülj neki, hogy ilyen "genyák" voltak a testvéreid. 1200 ft-ért egész biztos el tudod nyomni zsákját, vagyis ha nem vacakolsz akkor 300 millió forintot öntöttek a kertedbe.."
erre mit mondjak, hogy ne sértődj meg te címeres ökör?
A burgonya tavalyi, vagy fóliasátras újkrumpli?
Előző esetben 30Ft/kg-ért állattenyésztők átveszik, másik esetben a multik 90-ért. Csomagonként esélyed nincs eladni!
19-58 millió közötti értéket képvisel, én ilyen ajándékon nem sértődnék meg a helyedben, sőt!
15/18 anonim válasza:
A kérdés mellesleg kamu, mint az itt levő kérdések 99,99%-a ennek ellenére értékelem a képzelőerődet kedves kérdező :)
16/18 A kérdező kommentje:
Ez nem ajándék volt, hanem az örökség rám eső része. Köszönöm a válaszokat! Olasz krumpli nem tudom azon belül milyen. nem tűnik újnak.
2013. jún. 5. 18:28
17/18 anonim válasza:
De ha úgy volt, hogy jön érte a vevő, akkor tulajdonképpen miért nem jött?
" Egy hét alatt elszállították volna a kamionok és vonatok értékesítésre, de sajnos meghalt előtte. "
?
18/18 anonim válasza:
Hagyatéki tárgyalás sincs meg 1-2 hét alatt.... Egyre több sebből vérzik a dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!