Mi a foglalkozásod? Ha a pénz nem számítana mivel foglalkoznál?
Foglalkozásom szerint irodavezető vagyok, de soha nem tudtam elhelyezkedni irodai munkában, mivel nem volt gyakorlatom, ami ugye friss végzettséggel honnan is lett volna? Most gyesen vagyok itthon a kisfiammal, de előtte pénzügyi tanácsadóként dolgoztam, amiről tudjátok, hogy mit jelent.:) És jelenleg egy bolti eladói tanfolyamot végzek. Mivel eladók azért mindig kellenek.
És hogy mivel szeretnék foglalkozni, ha rajtam múlna? Szívesen dolgoznék irodában, de minden vágyam, hogy történelem és informatika szakos tanár legyek. Viszont a tanári pálya olyan túltelített, hogy ebből kifolyólag nem választottam ezt a pályát, de nekem az a vágyam.:) Mondjuk ez nem a pénzen múlik.
Katona vagyok.
Legszívesebben politikusirtással foglalkoznék, azt akár ingyen is...
Gépbeállító
Ha nem számítana (és alkalmaznának) akkor DJ, nemzetközi furgonos szállító lennék felváltva.
3as, ha nem büntetnének érte, még segítenék is:) (y)
Szakmám nehézgép-kezelő, de gyárban dolgozom alkalmazottként.
De szívesen lennék borász, nagyüzemi pálinkafőző, vagy vasutas.
23f
Idegenforgalmi végzettségem van, de pénzügyi területen dolgozom.
Szívem szerint pszichológiával, szociálpszichológiával és kutyakiképzéssel foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!