Mit jelent az, hogy "Küldemény letétbe helyezve"?
Külföldről rendeltem egy csomagot. Egészen eddig nem kaptam róla semmilyen értesítést. Most megnéztem a Postán a nyomkövetésnél, hogy mi van vele, és ezt látom:
Célországba elküldve / Item sent abroad
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Budapest - Rákospalota 5 posta Küldemény információ: Letétbe helyezve / Deposited
Mit jelent az utolsó sor? Nekem kell érte menni? Mit kell vinnem, hogy odaadják?
De, ilyenkor hagynak értesítést.
Én a helyedben ezt az oldalt kinyomtatnám, és a ragszám kíséretében (amit beírtál a követő oldalra) elvinném Rp. 5-ös postára.
Mert kiadják értesítő nélkül is, ha netán elveszett, vagy valamiért nem jutott el hozzád.
Pénteken került ki a nyomkövetéshez, hogy "Letétbe helyezve." Hétfőn érte mentem a kinyomtatott nyomkövetéssel, személyi-lakcímmel, és minden további nélkül megkaptam egy mogorva postásnénitől.
Kedden megkaptam az értesítést, hogy csomagom érkezett, de nem voltam itthon, VISSZADATÁLVA PÉNTEKRE. Amikor is végig itthon voltam. Fene egye meg a lusta disznó postásunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!