Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha írna neki az ember, segíten...

Ha írna neki az ember, segítene vajon?

Figyelt kérdés
Ugye lehetett olvasni, hogy Csányi Sándor az OTP elnöke, sok emberen segített aki hátrányos helyzetű. Ha most én anyagilag gatyán lennék, halmozódnának a számlák, akkor ha írnék neki, segítene vajon? Vagy ez hogy működik nála?
2013. máj. 21. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
El sem jutna a leveled hozzá, mert nem te lennél az első és utolsó aki ezzel próbálkozna. Ha belegondolsz több ezer ember ír neki nap mint nap. Az ilyen levelek rögtön mennek a kukába. Akiknek segít azok meg egy szervezet útján tudja meg, és döntés után választanak kinek segítenek.
2013. máj. 21. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem. Biztosan rengetegen irnak neki (es a tobbi dusgazdag embernek). Mellesleg az ilyen embereknek az asszisztenseik olvassak a leveleket/emaileket. Szoval valoszinu el sem jutna hozza, de meg ha el is jut, honnan tudna mindegyiket leellenorizni, hogy nem kamuzik-e a leveliro. Ha tenyleg nagyon nehez helyzetben van, fordulj inkabb egy alapitvanyhoz, pl a Baptistakhoz.
2013. máj. 21. 13:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem akarok írni, csak kíváncsiságból kérdezem hogy mi lenne ha? :)
2013. máj. 21. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kapnál választ,ez lenne.
2013. máj. 21. 14:13
 5/6 anonim válasza:
Ó hogyne segítene persze... Szerinted a napi ezer vagy tízezer levelet mind megnéz és segít? Bár csak ilyen könnyen menne minden :)
2013. máj. 21. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kizárt, hogy kapnál egy sablonválaszt.
2013. máj. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!