Ha írna neki az ember, segítene vajon?
Figyelt kérdés
Ugye lehetett olvasni, hogy Csányi Sándor az OTP elnöke, sok emberen segített aki hátrányos helyzetű. Ha most én anyagilag gatyán lennék, halmozódnának a számlák, akkor ha írnék neki, segítene vajon? Vagy ez hogy működik nála?2013. máj. 21. 13:05
1/6 anonim válasza:
El sem jutna a leveled hozzá, mert nem te lennél az első és utolsó aki ezzel próbálkozna. Ha belegondolsz több ezer ember ír neki nap mint nap. Az ilyen levelek rögtön mennek a kukába. Akiknek segít azok meg egy szervezet útján tudja meg, és döntés után választanak kinek segítenek.
2/6 anonim válasza:
Nem hiszem. Biztosan rengetegen irnak neki (es a tobbi dusgazdag embernek). Mellesleg az ilyen embereknek az asszisztenseik olvassak a leveleket/emaileket. Szoval valoszinu el sem jutna hozza, de meg ha el is jut, honnan tudna mindegyiket leellenorizni, hogy nem kamuzik-e a leveliro. Ha tenyleg nagyon nehez helyzetben van, fordulj inkabb egy alapitvanyhoz, pl a Baptistakhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Én nem akarok írni, csak kíváncsiságból kérdezem hogy mi lenne ha? :)
2013. máj. 21. 13:44
5/6 anonim válasza:
Ó hogyne segítene persze... Szerinted a napi ezer vagy tízezer levelet mind megnéz és segít? Bár csak ilyen könnyen menne minden :)
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt, hogy kapnál egy sablonválaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!