Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezek alapján gazdagnak/átlagos...

Ezek alapján gazdagnak/átlagosnak/szegényebbnek vagy minek mondanátok?

Figyelt kérdés

ÁrVan egy szoba konyhás 36 nm budapesti lakásom jó helyen. (épp felújítom, kb 2 hónap és kész, az értéke kb 6-7 m ft, albérletbe kiadom havi 35-ért majd.)

Van egy 30 nm budapesti műhelyem (kb. Fél m fe érték, ki van adva, havi 11e)

Van egy Budapesttől 20 km-re levő nyaralóövezeti családi házam tó közelében, 70 nm, 3 szobás amerikai konyhás, félkészen vettem, még kb 200000 ft hiányzik, hogy teljesen kész legyen, de jól haladok vele, az értéke kb 3-4 m ft. (2008-ban épült ház kis kerttel, itt lakunk)

Autóm jelenleg nincs (volt 3), ha lesz megint, valami kis értékűt veszek.

Motorom van, Suzuki (bár ez a 4.Már, 50000 ftot ha megér)

Melóm van, kb netto 120000 ft mindig megvan, vagy több.

"másodállásom" is van, 5-100 bejön kb havonta.

Párom nem dolgozik (19)

Kislányom fél éves

Én 21.

Ezeken felül van 800000 ft tartozásom, amit rendezek minél hamarabb a futamidő hosszú, de végtörlesztésbe bedobok mindig amennyi van, így viszont el vagyok maradva a számláimmal + nem jut másra, pl telefont feltölteni vagy normális kaját venni. Szüleim nem tudnak erről, ők a lakást segítettek megvenni, amikor 18 lettem.

2013. máj. 18. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Átlagos. Attól, hogy van 3 lakásod még nem vagy gazdag. Akkor vagy gazdag, ha a lakásokon túl van pénzed a magad szórakoztatására. Nekünk is van 4 lakásunk, az egyik egy 3 részes családi külön szintekkel, a másik albérletbe van kiadva, még se vagyunk gazdagok.
2013. máj. 18. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha figyelembe vesszük, hogy 21 éves vagy akkor mondhatjuk jó módúnak.

Viszont ha azt is figyelembe veszem, hoyg a lakásokra egész nyilvánvalóan nem te kerested meg a pénzt, a havi jövedelme(tek) családi szinten igen csak alacsony akkor azt mondom, hogyha nem gazdálkodsz okosan akkor hamar lecsúszhattok, pláne, hogyha a párod 19 évesen szült már neked, akkor 99%, hogy soha az életbe nem fog dolgozni, így rád marad a családfenntartás teljes egészében.

2013. máj. 18. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából, anyúéktól kaptál ezt azt, de a magad lábán nem tudsz megállni, havi 120 elég kevés 3 embernek.
2013. máj. 18. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
a lakásba segítettek, a házba, garázsba, kocsikba stb nem, arra megkerestem ami kellett :) 3 éve dolgozok rendes munkahelyen, de 12 éves korom óta van alkalmi munka is, ami a másodállás, így a párom szüleit is támogattuk fél millió ft-al.
2013. máj. 18. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jól csinálod nagyon! Gazdag vagy, mert a gondolataid jó helyen vannak. Keveset költesz, és amit keresel, azt jövedelmet hozó befektetésekbe teszed. Biztos vagyok benne, hogy pár éven belül anyagilag független leszel, és nem kell dolgoznod majd a pénzért. Na nem 1-2 évre gondolok, de 40 éves korodra biztosan! Tanítanod kellene, amit tudsz! Komolyan!

Azon dolgozz, hogy a havi bevételed kicsit több legyen, csináld ügyesebben a másodállást! Erről vannak videók youtubeon, ha ügyesen keresel, megtalálod, amire gondolok. Arra kell figyelned, hogy mindhármótoknak egészséges kajára (vitaminokra stb.) jusson. Ez legyen a legelső. Mit fog érni az anyagi függetlenségetek, ha betegségben töltitek a szabad életeteket?!?

Ja, és szerintem túl olcsón van kiadva a műhely, azon 1-2 ezrest emelhetsz nyugodtan, és túl olcsón tervezed kiadni a lakást is. Ott is próbálj meg 5-10 ezerrel többet kérni. Végül is egy frissen felújított lakás lesz. Legyél ügyes, és add ki hosszú távra drágábban! Erre is vannak technikák!

2013. máj. 18. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

kaptál egy lakást + kertes házban laktok (úgy vettem ki h hitelmentes, ami nagy szó) és van egy műhelyed is, meg 2 melód mindez 21 évesen

ember én itt gürcölök 28 évesen nettó 100 ért és albérletben lakunk bnőmmel. Magyarországon gazdagnak számitasz!

2013. máj. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!