Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó üzlet lenne?

Szerintetek ez jó üzlet lenne?

Figyelt kérdés
Apukámmal akarok üzletet kötni, hogy egy hétig én mosogatok, én teregetem ki a ruhákat, kivasalom a ruháit, kiporszívózom az egész házat, plusz még amit akar azt megcsinálom és cserébe adna 3000Ft-ot. Szerintetek megérné? Vagy mit mondjak neki hogy belemenjen? Lécci segítsetek.

2013. máj. 14. 17:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen a viszonyotok, de ha "üzleti ajánlatnak" próbálod beállítani az elég fura. Én megmondanám neki, hogy kellene egy kis plusz pénz, mit szólna, ha én csinálnék minden házimunkát egy kis zsebpénzért. Amúgy anyagi helyzetetektől függ, de a 3000Ft nekem reálisnak tűnik.
2013. máj. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!