Hol találok olyan MAGÁNSZEMÉLYT aki kölcsönözne nekem 500e Ft-ot?
a kérdésből nem derült ki, hogy mire kell, ezt ugye megbocsátod nekünk
általában akit a pénzintézetek elutasítanak, az nem fizetőképes, ezért magánszemély is csak ráfázna vele
Korábbi "hülyeségemnek" köszönhetően HKR-es vagyok....ezért nem adnak a bankok...de mindegy is...nem az volt a kérdés,hogy ki adna,hanem hogy hol találok magánhitelezőt.
Létezik ilyen...rendesen hitel szerződéssel.
NEM uzsorást keresek...
Jesszus már bánom,hogy feltettem a kérdést... :/
amíg nem ismered a körülményt ne ítélkezz...de ezt az ilyen embereknek hiába mondogatják sajnos :/
fél év alatt simán vissza tudnám fizetni,de nekem per pillanat egyben kellene ez az összeg...
nem igazán értem,hogy ha valaki bemegy a bankba és kap kölcsönt akkor minden rendben van,de ha nem banktól hanem magánembertől szeretnék kölcsönt akkor már mindenki a legújabb thrillert látja benne...kicsit ironikus...
NEM TŐLETEK KÉRTEM KÖLCSÖN ÉS NEM UZSORÁST KERESEK!!HANEM OLYAN MAGÁNSZEMÉLYT AKI HIVATALOS PAPíROKKAL TUDNA KÖLCSÖNÖZNI NEKEM!!VAN ILYEN!!LÉTEZIK!!MAGÁNHITELEZŐNEK HÍVJÁK.
OLYAN MINTHA BEMENNÉL A BANKBA,CSAK NEM KELL HOZZÁ ANNYI MINDEN "SZ@R"..
JÖVEDELMI FEDEZETEM VAN RÁ....
AKI NEM TUD ÉRTELMESET KOMMENTELNI KÉREM KÍMÉLJEN MEG A HÜLYESÉGEITŐL!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!