Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találok olyan MAGÁNSZEMÉLY...

Hol találok olyan MAGÁNSZEMÉLYT aki kölcsönözne nekem 500e Ft-ot?

Figyelt kérdés

2013. máj. 13. 23:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
remélem sehol
2013. máj. 13. 23:20
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
2013. máj. 13. 23:34
 3/18 A kérdező kommentje:
A 2 baromi vicces kollégának egy kis infó: 2éves beteg kislányomat egyedül nevelem és ki akarnak tenni az albérletből...erre kellene a pénz...de mulassatok csak jól a mások nyomorán... :) csak remélni tudom,hogy ti sosem kerültök ilyen helyzetbe ..
2013. máj. 13. 23:39
 4/18 anonim ***** válasza:
63%

a kérdésből nem derült ki, hogy mire kell, ezt ugye megbocsátod nekünk

általában akit a pénzintézetek elutasítanak, az nem fizetőképes, ezért magánszemély is csak ráfázna vele

2013. máj. 13. 23:42
 5/18 A kérdező kommentje:

Korábbi "hülyeségemnek" köszönhetően HKR-es vagyok....ezért nem adnak a bankok...de mindegy is...nem az volt a kérdés,hogy ki adna,hanem hogy hol találok magánhitelezőt.

Létezik ilyen...rendesen hitel szerződéssel.

NEM uzsorást keresek...

2013. máj. 13. 23:46
 6/18 anonim válasza:
93%
Hát a hatályos jogszabályok alapján elég nehéz eldönteni h ki az uzsorás és ki nem. Így mindketten nagy kockázatot vállaltok. Ha valaki rossztól kérsz kölcsön még rosszabbúl jársz. Viszont benned sem nagyon bízhatnak az emberek (most nem arra gondolok h direkt átvered, de sajnos a mai világban nem lehet tudni) Inkább valami ismerőstől kérj. Tehetősebb szomszéd, rokon stb csakis olyantól akit már évek óta ismersz, megbízol benne és ő is benned. esetleg felvállalhatod hogy nem egy személytől kérsz. Mert azért ez elég sok pénz egy magánszemélynek. Ha több különböző embertől tudod összeszedni az jobb.
2013. máj. 13. 23:53
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Aki akarna adni annak is kellene fedezet. Neked mi lenne az?
2013. máj. 14. 01:03
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Miből adnáád visza?
2013. máj. 14. 01:03
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván semmiből.
2013. máj. 14. 03:07
 10/18 A kérdező kommentje:

Jesszus már bánom,hogy feltettem a kérdést... :/

amíg nem ismered a körülményt ne ítélkezz...de ezt az ilyen embereknek hiába mondogatják sajnos :/

fél év alatt simán vissza tudnám fizetni,de nekem per pillanat egyben kellene ez az összeg...

nem igazán értem,hogy ha valaki bemegy a bankba és kap kölcsönt akkor minden rendben van,de ha nem banktól hanem magánembertől szeretnék kölcsönt akkor már mindenki a legújabb thrillert látja benne...kicsit ironikus...

NEM TŐLETEK KÉRTEM KÖLCSÖN ÉS NEM UZSORÁST KERESEK!!HANEM OLYAN MAGÁNSZEMÉLYT AKI HIVATALOS PAPíROKKAL TUDNA KÖLCSÖNÖZNI NEKEM!!VAN ILYEN!!LÉTEZIK!!MAGÁNHITELEZŐNEK HÍVJÁK.

OLYAN MINTHA BEMENNÉL A BANKBA,CSAK NEM KELL HOZZÁ ANNYI MINDEN "SZ@R"..

JÖVEDELMI FEDEZETEM VAN RÁ....

AKI NEM TUD ÉRTELMESET KOMMENTELNI KÉREM KÍMÉLJEN MEG A HÜLYESÉGEITŐL!!

2013. máj. 14. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!