Hajléktalan leszek?
Sajnos elvesztettem a munkámat és egyszerüen nem tudok elhelyezkedni már 2 hónapja. Az albérletemet sem tudom fizetni, a héten el is kell hagynom. Kajára sincs pénzem, már remegek az éhségtöl. Ilyenkor mit lehet tenni????
Fél éve el sem tudtam képzelni, hogy ilyen elöfordulhat :(
De tegyük fel találok melót. Az utcárol járok majd be? Mit eszek fizuig? Ááá...
Fél éve el sem tudtam volna képzelni ezt, és értem amit mondtok, de ilyenkor valahogy más minden. Amíg az ember dolgozik, megy az élete, úgyérzi biztonságban van, mert úgyis lenne aki ki tudja segíteni (haverok, barát, család). Csak ahogy ilyen helyzetbe kerülsz, szembesülsz az igazsággal...
Szakmám van, érettségim nincs. Amit neten találtam, azokhoz már mind elküldtem az önéletrajzom.
F37
Furán gondolkodsz. Értem hogy el kell hagyni a lakást, de ha nem találsz mielőbb állást, később sem lesz miből enned.
Hajléktalanszállók címeit most írogasd ki magadnak egy papírra amig van neted, hogy később tudd hogy hova van lehetőséged bemenni fürödni és aludni!
Valamint ajánlom a figyelmedbe ezt a cikket!
Olvasd el, komolyan!
Szülők, nagyszülők, más rokon vagy barát? Ilyenkor félre kell ám tenni a büszkeséged, és ne legyél rest végigkérdezni bárkit aki szóba jöhet. Ugyanakkor ne mondd már nekem, hogy pont Budapesten nincs meló. Mi a szakmád? Ha nincs munkád de eddig dolgoztál munkanélküli segélyre vagy jogosult vagy kaphatsz szociális segélyt. Ezeket feltétlenül igényeld ha tényleg nem találsz semmit. Mennyivel tartozol a tulajnak? Haladékot kapsz e tőle?
Találj megoldást! Egy férfi az legyen férfi a franc egyen el.
Ui: Bocs a szókimondásért, de úgy tűnik nálad az önsajnálat már teret nyert. Ne hagyd magad!
menj be a mekibe.. mond, hogy nagyon kellene valami állás...
vagy van még néhány gyorsétterem..
netről nem megy, személyesen kell kopogni mindenhol.bárhová menj be, mond,hogy kell a takarítás is, mert nincs pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!