Hajléktalan leszek?
Sajnos elvesztettem a munkámat és egyszerüen nem tudok elhelyezkedni már 2 hónapja. Az albérletemet sem tudom fizetni, a héten el is kell hagynom. Kajára sincs pénzem, már remegek az éhségtöl. Ilyenkor mit lehet tenni????
Fél éve el sem tudtam képzelni, hogy ilyen elöfordulhat :(
Melyik részén élsz az országnak?
Nincs valami alkalmi munka? Időseknek bevásárolni, esetleg takarítani, kertben segíteni.
Barátaid sincsenek? Semmi rokon, hozzátartozó?
Bp.
Higyjétek el nem vagyok válogatós a munkában. Gondolom nem kell bemutatni senkinek, hogy ilyenkor mennyi "barátja" van az embernek...
Konkrétan éhezek és nem kicsit vagyok magamalatt (ami mégjobban megnehezít mindent).
Pedig nincs más, egy barátnál, ismerősnél vagy rokonnál meghúzni magadat és onnan próbálni állást keresni.
Nagyon sz.ar szituáció, én is voltam 14 hónapig munkanélküli - aztán találtam egy messze képesítés alatti munkát egy gyártósor mellett, dehát a semminél az is jobb.
Van szakmád, érettségid? Vagy miben van tapasztalatod?
Nő vagy férfi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!