Mi történik akkor, ha nem jelenek meg a Munkaügyi Központban pecsételtetni?
Figyelt kérdés
Nem kapok tőlük semmit, csak regisztrálva vagyok.2013. máj. 13. 10:51
1/5 anonim válasza:
Küldenek egy levelet 8 nap után. De ha utána mész be akkor sem szólnak csak legyintenek.
2/5 anonim válasza:
Semmi. Ha nem mész be 8 nap múlva sem, akkor kitörölnek.
3/5 anonim válasza:
Nem küldenek már felszólító levelet. Ha nem jelensz meg, akár másnap kitörölhetnek a nyilvántartásból, szankciósan. Ami azt jelenti, hogy 60 napig nem tudsz újra regisztrálni. Ha esetleg önkormányzattól kapsz valamilyen ellátást, akkor azt is megvonják (tb, fht).
4/5 anonim válasza:
Sziasztok! És amúgy ha kizárnak 2 hónapig akkor attól még vállalhatok munkát mert én is így jártam hogy kizártak mert nem mentem el lepecsételtetni, és hát személy és vagyonőrnek készülök 1 hónap míg elkészül az igazolvány és ahogy elkészült és kiküldték egyböl vállalnék munkát csak nem tudom hogy ettől lehet e.
A választ köszönöm.
5/5 anonim válasza:
Szia! Természetesen ettől függetlenül is tudsz munkát vállalni. Csak pl. a munkaügyi kirendeltség nem fog téged kiközvetíteni, nem adnak támogatást a munkáltatónak, ha foglalkoztat. De ezenkívül is beleeshetsz olyan kategóriákban, melyek után kedvezmény jár a munkáltatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!