Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14 éves lány kereshet valahogy...

14 éves lány kereshet valahogy pénzt?

Figyelt kérdés

TUDOM, hogy kismillió kérdés volt már ilyen...

De az ottani válaszok használhatatlanok, és nevetségesek.

Le vagyunk égve, de én sürgősen gyűjtök valamire, azonban nem jön össze az összeg...

Adtam el pár dolgot az interneten (Na pl. itt egy lehetőség, amit sehol sem láttam válaszban... Ezért remélem, hogy van még). De már nincs semmim, amitől megválnék :D

Az sem baj, ha nem legális a dolog (mert pl. szerintem ez a fenti módszer sem volt az, ahogy én csináltam).

Aki azt mondaná, hogy inkább tanuljak, annak elmondom, hogy jó tanuló vagyok, már felvételt nyertem egy jó gimnáziumba.

Szexuális szolgáltatásokat nem vállalnék semmi pénzért...

Senki sincs, akinek dolgozhatnék a közelben! Mármint, most komolyan: Melyik szomszéd fizetne pl. kutyasétáltatásért?

Korrepetálni szoktam gyerekeket, de csak azokat, akikkel jóban vagyok, meg akik nyitottak rá. De szerintem ezért pofátlanság lenne pénzt elkérni...

Van még valami módszer? :/

Előre is köszönöm, ha valaki tud valami használhatót mondani!

14/l

2013. máj. 11. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
kereshet
2013. máj. 11. 18:55
 2/8 anonim válasza:
88%
készíts karkötőket/álomfogókat és add el, akinek tudod.
2013. máj. 11. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem baj ha nem legális?

Drogkereskedelem

Betörés

Autólopás

stb...

2013. máj. 11. 19:11
 4/8 anonim válasza:
vegyél vemhes höcsögöt és a kölykeit majd add el :)
2013. máj. 11. 19:18
 5/8 A kérdező kommentje:

4. Köszi neked is. :) Csak fogalmam sincs honnan vehetnék olyat :D Vidéki vagyok, és nincsen pénzem elutazni városba + ott még hörcsögöt venni, majd itthon eltartani.

Abból a pénzből már majdnem meglenne, amit venni akarok. :P

2013. máj. 11. 19:21
 6/8 anonim válasza:
30%
bankrablás
2013. máj. 11. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
akik "le vannak égve" azok nem válogatnak.
2013. máj. 11. 19:37
 8/8 anonim válasza:

Legálisan tényleg sehogy, de én egyszer tavaly 15 éves fiúként (ez sem volt még legális) elmentem a Mancs-hoz önkéntesnek. Ketrecet takarítottam, recepciós meg telefonos voltam stb, és az önkéntesség ellenére a végén adtak pénzt (500 forintot egy óráért. Egy hónapot dolgoztam napi 4-5 órában, heti 3-szor, számold ki..:))

De ez csak szerencse volt, előre nem is lehet tudni.

Mennyi pénz kéne?

2013. máj. 11. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!