Hogyan tudnek rendelni kinabol cigit? Szuksegem lenne vagy 100kartonra, ugy hallottam, hogy ott nagyon olcso a cigi
Figyelt kérdés
2013. máj. 11. 12:49
1/12 anonim válasza:
Úgy hallottam, hogy egy ki-baszott fogyatékos vagy.
2/12 anonim válasza:
Jó hülye kérdés, nem így müködik...
3/12 anonim válasza:
Szerinted majd hagyni fogják hogy kereskedelmi mennyiségű cigit te behozass kínából....
4/12 A kérdező kommentje:
postan talan nem lehet rendelni?
2013. máj. 11. 15:34
5/12 A kérdező kommentje:
mennyibe kerulne az utikoltseg?
2013. máj. 11. 15:35
6/12 anonim válasza:
Nem a szállítással lenne gond. Hanem az, hogy a cigi kicsit más besorolás, mint pl egy fülbevaló. Behozatali engedély, zárjegy, jövedéki adó - ezeket mind ki kell majd fizetned. És így már hiába olcsó a cigi is meg a szállítás is...
7/12 anonim válasza:
Kérdező neked nem dereng valami, hogy külföldi zárjegyes cigit nem lehet Magyarországra behozni kereskedelmi mennyiségben, mert azt csempészetnek hívják?!
8/12 A kérdező kommentje:
az ebey-en nem lehet rendelni? a dobozba nem neznek bele
2013. máj. 11. 21:28
9/12 anonim válasza:
De lehet! Én egy kínai gyereket rendeltem és meg is kaptam postán!
10/12 anonim válasza:
"az ebey-en nem lehet rendelni? a dobozba nem neznek bele"
Gyanús árunál? Hogyne néznének bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!