Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kezdenel ennyi penzzel?

Mit kezdenel ennyi penzzel?

Figyelt kérdés

Tegnapelott megtudtam, hogy a nagybatyam vegrendeletileg ramhagyott 8millio forintot bankszamlan.

Most itt allok, es meg vagyok dobbenve.

Mit lehet ennyi penzzel kezdeni?

Hogy lehet okosan kezelni?

Semmilyen hitelem nincs, van egy keteves autom, tehat azt nem akarok venni. Van lakas es nyaralo is, igy erre nem gondoltam.

Utazni nagyon szeretnek, de nem akarom elszorni sem.

Milyen ertelmes dologra lehet forditani meg?

2013. máj. 10. 19:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Irnal tobbet errol a foldvasarlasrol? Hogyan, merre, milyen terulet, stb.
2013. máj. 10. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Merre? Attól függ, hol laksz. 100 km-es körzeten belül. Azért lásd már néha a birtokodat. Minél nagyobb terület, mert kicsit nem bérelnek. Aranykorona már nem számít, állami támogatást a bérlő veszi fel. Te is felveheted, de nem bérlik ki. Annyiból nem lehet gazdálkodni, és piszok nagy a bukta benne. Ha értesz hozzá, akkor is bizonytalan a jövedelem. Megbízható bérlő, akinek vannak gépei, cégbejegyzése. Erdőt ne vegyél! Jó üzletnek látszik, de nem az! Mienkből ellopták a fákat. Köteleznek az újratelepítésre, ha nincsenek megfelelő indokaid, hogy nem teszed, jön a büntetés.

Csak úgy vegyél földet, ha szinte azonnal kitudod adni.

Pár parlagfű, egyéb ok a nem művelésre, jön a büntetés.

Nem riogatlak, de ha mindent figyelembe veszel, tényleg jó üzlet. Írj, ha még van kérdésed.

Bocsi, ha csak reggel válaszolok...

2013. máj. 10. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Mi a felesleges pénzből lakást vettünk és kiadjuk. Minden költség levonása után kb. évi 10% KOCKÁZATMENTES haszon van rajta. Ha bármi miatt szükség lenne rá, egyszerűen eladjuk.

Kérdező, olvasgasd a kiszamolo.hu -t, nagyon sok befektetési tanács van, kommentben kérdezhetsz is az írójától.

2013. máj. 11. 07:10
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Ki a f@szom pontozza le a hasznos válaszokat!???
2013. máj. 11. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
utolsó, ezt én is szeretném tudni. Senki nem írt hülyeséget.
2013. máj. 11. 11:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Add nekem :)
2013. máj. 11. 17:31
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Én lehetőleg divezifikálnám, tehát lehetőleg több dolgot kezdenék. Pl föld, esetleg kisebb lakás Pesten. De én mindenképpen elindítanék egy megtakarítási programot is, nem tőzsdéset, ahol jó helyen van a pénz. Akár garantált hozamút, amiben le van írva, hogy x év múlva mennyit kapsz, ilyen is van.
2013. máj. 11. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Vállalkoznék. Egy jó ötlet és Ausztriában most könnyítették meg a cégalapítást. Én is oda készülök, hasonló céllal.
2013. júl. 3. 19:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy nagyobb megtakaritasom ebbol foiskolat vegeztem kulfoldon helyezkedtem el es sajat vallalkozast nyitottam es jogsit tettem le.

El is fogyott a penz

2013. júl. 4. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!