Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdenél egy ilyen helyzet...

Mit kezdenél egy ilyen helyzettel?

Figyelt kérdés

Az előzmények röviden.Aukciókon szoktam ruhacsomagokat venni a lányomnak amikért apósom szokott elmenni.Volt rá példa hogy olyan eladótól vásároltam ahol több ruhacsomag volt igy vettem a sógornőm gyerekeinek is.

A lényeg.Anyósom megkért hogy nézzek a sógornőm gyerekeinek valami ruhákat de ne szóljak apósomnak hogy nem nekünk lesz mert akkor nem megy el érte.Kvázi hazudjam azt hogy a lányomnak kell a ruha.Ez a dolog csak abból a szempontból gáz hogy a ki fog derülni,és ötletem sincs hogy oldjam meg ezt a dolgot.Akármit mondok valakit megbántok,vagy simán hazugságon leszek kapva.

2013. ápr. 12. 11:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Menjen el érte anyós vagy te, ne vonjátok bele az apóst akkor.
2013. ápr. 12. 11:19
 2/6 anonim ***** válasza:

"Apuka, vettem egy újabb ruhacsomagot. Megkérhetem arra, hogy elmenjen érte? köszönöm!"

Ne részletezd, hogy hogy lesz, mint lesz, kinek lesz. Ha megszokott dolog ez, nem fogja külön megkérdezni, hogy kinek, hisz úgy van vele, hogy úgyis a te lányodnak rendeled. De mivel nem kérdezi, te nem mondod, hogy nem az övé. Így nem lehet majd min felháborodnia.

2013. ápr. 12. 11:19
 3/6 A kérdező kommentje:
2. igen ez jó ötlet,remélem nem kérdezősködik előre.
2013. ápr. 12. 11:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Kérd postázva és kész.
2013. ápr. 12. 11:29
 5/6 POLITOLÓGUS válasza:
25%
Mi az, hogy "aukción" ruha csomagot vesz valaki? Akkor az használt ruha? És csak úgy látatlanban licitálnak rá, vagy megnézik a tartalmát? Még nem hallottam ilyesmiről.
2013. ápr. 12. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen használt ruha.Van aki ezzel kereskedik de van olyan is aki a saját gyereke kinőtt ruháit teszi fel a netre.Fényképek vannak fent a ruhákról igy láthatod hogy mit veszel.
2013. ápr. 12. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!