Mit kezdenél egy ilyen helyzettel?
Az előzmények röviden.Aukciókon szoktam ruhacsomagokat venni a lányomnak amikért apósom szokott elmenni.Volt rá példa hogy olyan eladótól vásároltam ahol több ruhacsomag volt igy vettem a sógornőm gyerekeinek is.
A lényeg.Anyósom megkért hogy nézzek a sógornőm gyerekeinek valami ruhákat de ne szóljak apósomnak hogy nem nekünk lesz mert akkor nem megy el érte.Kvázi hazudjam azt hogy a lányomnak kell a ruha.Ez a dolog csak abból a szempontból gáz hogy a ki fog derülni,és ötletem sincs hogy oldjam meg ezt a dolgot.Akármit mondok valakit megbántok,vagy simán hazugságon leszek kapva.
"Apuka, vettem egy újabb ruhacsomagot. Megkérhetem arra, hogy elmenjen érte? köszönöm!"
Ne részletezd, hogy hogy lesz, mint lesz, kinek lesz. Ha megszokott dolog ez, nem fogja külön megkérdezni, hogy kinek, hisz úgy van vele, hogy úgyis a te lányodnak rendeled. De mivel nem kérdezi, te nem mondod, hogy nem az övé. Így nem lehet majd min felháborodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!