Hogy lehet egy hónapba 13000ft-ból megélni?
Az nem sok pénz.
Hányan vagytok erre?
Kajának való mi van otthon?
Most bediktált viz villany csak jövőhónapban fizetendő.
Arra majd jövő hónapban jön a számla, amit most diktáltál be. Kérdés, a múlt havi megjött-e már? (Mindig utólag fizeted, a fogyasztás alapján.)
Hát, 13.000,- Ft sajnos tényleg nagyon kevés. :( Nem tudsz valahogy hozzá keresni még egy kicsit? Akár egy tízezres is jól jönne már...
Én sajnos nem tudom megmondani, hogy akár egy ember hogyan tudná megoldani az evés egy hónapig ennyiből, nem is beszélve arról, hogy kellhet azért bármi más is: tisztálkodó szerek, stb. :s
Én is nagyon spórolok, de havi 20-30 csak az étel, bármit csinálok. :s
ha ez csak a kajára kell, akkor húzósan, de kijön.
Olyat kell venni, ami olcsó és kiadós, több napra lehet főzni belőle.
Pl. paprikás krumpli. Ha 1kg krumpliból főzöd 2-3 virslivel, az nagyon max 500ft-ból kijön, és 3 ebédet biztos kitesz. Pékségekben este 6 után több helyen lehet féláron megvenni a megmaradt kenyeret, zsemlét. Reggelire eszel almát, vagy vajaskenyeret. Egy napra 430Ft-od van, a paprikás krumpli egy napi adagja 170 ft, ha kenyeret veszel, az is napra lebontva max 50ft, plusz a margarin, alma...
ki lehet ügyeskedni :)
Senkitől nem tudtok kölcsönkérni 1-2 hónapra? :S
De amúgy ki lehet ügyeskedni kajára 1 hónapra, pláne ha még van is otthon hús.
5 vagyok. Ha ketten vagytok 2 kutyával akkor tárgytalan a válaszom...
de ha van még hús, meg lesz is, akkor olyat próbálj venni, ami laktató, mint írtam is.
veszel 10 kg krumplit, tescoban 999.- az 5kg, virslit, margarint, kenyeret, ha van félárazva. Érdemes többször tescoba, lidlbe sparba menni, vannak gyakran féláras termékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!