Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj, hogyha nem tudom, hogy...

Baj, hogyha nem tudom, hogy melyik honapba mikor jott meg?

Figyelt kérdés
Minden honapba maskor jon meg es foggalmam sincs ,hogy melyik honapba mikor..ez nagy baj??:/

2013. máj. 4. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
ha szűz vagy, akkor még kit érdekel..mire elveszíted addigra csak beáll, és hidd el, akkor már érdekelni fog:d
2013. máj. 4. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon furcsa, hogy valaki nem tudja. Ha valami bajod van, és nőgyógyászhoz kell menni, azonnal úgy kezdi, hogy mikor jött meg, hány napos a ciklus, stb... Nekem volt hogy az utolsó fél évet kikérdezte. Mikor fiatal voltam, akkor volt egy kis kártyanaptáram, azon karikáztam be minden hónapban hogy mikor jött meg. Most már számítógépen vezetem.
2013. máj. 4. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:

elég nagy baj, ahogy az előttem lévő is írta

vezess róla naptárt, ha kell írd le egy füzetbe

2013. máj. 4. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
SOkkal jobban figyelj magadra.
2013. máj. 4. 22:21
 5/11 A kérdező kommentje:
A telefonomon van egy app amibe vezetem , csak most is ket nappal kesobb jott es az app kiszamolja maganak h mikor lesz a kovetkezo es ilyenkor ujra kell irnom h pl 8.an jott meg nem 1.jen es attol felek h a regebbieket is visszaszamolja az ujhoz..de kiprobaltam es elmeletileg nem..:D
2013. máj. 4. 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős vagy, ha már nemsokára szeretnél nőgyógyászhoz menni, akkor inkább vezesd sima papíron, csak pár dátum, nem feltűnő.
2013. máj. 4. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:

17 éves korodig szinte minden előfordulhat.

De azért érdemes lenne vezetned.

2013. máj. 5. 10:21
 8/11 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok es ebben sz evben jott meg!
2013. máj. 5. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ó, akkor semmi gond sincs ezért még.

Kezd el vezetni, hogy ha majd eljön az orvoshoz menés ideje, akkorra legyen egy "naptárad".

2013. máj. 5. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem baj, egyáltalán, de azért kell vezetni, hogy ha valami bajod keletkezne, akkor az orvosnak el tudd mondani, mert a gyógyításhoz szükséges tudni az időket.
2013. máj. 5. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!