Baj, hogyha nem tudom, hogy melyik honapba mikor jott meg?
Figyelt kérdés
Minden honapba maskor jon meg es foggalmam sincs ,hogy melyik honapba mikor..ez nagy baj??:/2013. máj. 4. 21:47
1/11 anonim válasza:
ha szűz vagy, akkor még kit érdekel..mire elveszíted addigra csak beáll, és hidd el, akkor már érdekelni fog:d
2/11 anonim válasza:
Nekem ez nagyon furcsa, hogy valaki nem tudja. Ha valami bajod van, és nőgyógyászhoz kell menni, azonnal úgy kezdi, hogy mikor jött meg, hány napos a ciklus, stb... Nekem volt hogy az utolsó fél évet kikérdezte. Mikor fiatal voltam, akkor volt egy kis kártyanaptáram, azon karikáztam be minden hónapban hogy mikor jött meg. Most már számítógépen vezetem.
3/11 anonim válasza:
elég nagy baj, ahogy az előttem lévő is írta
vezess róla naptárt, ha kell írd le egy füzetbe
5/11 A kérdező kommentje:
A telefonomon van egy app amibe vezetem , csak most is ket nappal kesobb jott es az app kiszamolja maganak h mikor lesz a kovetkezo es ilyenkor ujra kell irnom h pl 8.an jott meg nem 1.jen es attol felek h a regebbieket is visszaszamolja az ujhoz..de kiprobaltam es elmeletileg nem..:D
2013. máj. 4. 22:24
6/11 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy, ha már nemsokára szeretnél nőgyógyászhoz menni, akkor inkább vezesd sima papíron, csak pár dátum, nem feltűnő.
7/11 anonim válasza:
17 éves korodig szinte minden előfordulhat.
De azért érdemes lenne vezetned.
8/11 A kérdező kommentje:
16 eves vagyok es ebben sz evben jott meg!
2013. máj. 5. 10:33
9/11 anonim válasza:
Ó, akkor semmi gond sincs ezért még.
Kezd el vezetni, hogy ha majd eljön az orvoshoz menés ideje, akkorra legyen egy "naptárad".
10/11 anonim válasza:
Nem baj, egyáltalán, de azért kell vezetni, hogy ha valami bajod keletkezne, akkor az orvosnak el tudd mondani, mert a gyógyításhoz szükséges tudni az időket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!