Nem tudom h oldjam meg h :én is szebb lehessek és több pasi nézzen fel rám? Mert új cuccokat meg nem tudok venni, mert néha egy hónapba örülök hogyha ennyi tudunk.
Néhány ember azt mondja h szép vagyok. én ezt nem így érzem. Nem vagyok magammal megelégedve. Mások szebbek és jobb cuccokba is járkálnak.
((Nem tudom h oldjam meg h :én is szebb lehessek és több pasi nézzen fel rám? Mert új cuccokat meg nem tudok venni, mert néha egy hónapba örülök hogyha ennyi tudunk.))
Menj turiba..
Olyan ruhákat találsz,h mások 100ezerért nem vesznek olyat!!
Ne kilós turiba menj hanem darabosba...
Minden nap sminkeld ki magad szolidan.éppen csak, eltünjenek a bőrhibáid,mindig csináld meg szépen a hajad,öltözz úgy,h jól érezd magad és szépnek lásd magad akkor a kisugárzásod is szebb és mások szépnek fognak látni..
csináld meg szépen a körmöd,adj a legkisebb dolgokra is...
Hirtelen ennyit tudok..
Remélem elég..
Szépülést kívánok:)
A turi tényleg jó ötlet,mert én például jól keresek, de akkoris turikból szerzem a legjobb ruháimat és cipőimet!
Nyugodtan menj kilós turikba is, bár ott az igazán jó vétel ritkább,de a keresgélés maga is élvezetes, és olyan márkás darabokra is rábukkanhatsz potom pénzért, amit butikból nem tudnál megvenni!
Nézz körül a meglévő ruháid között, keress alap darabokat(nadrág, szoknya, kabát,stb), amikhez aztán könnyebb felsőket, kiegészítőket szerezni(szintén turiból sálakat, kendőket, öveket, stb), így változatosabbnak látszik az öltözködésed kevés ruhával is! Döntsd el, hogy milyen hatást akarsz kiváltani az emberekből(csábítani, elismerést kiváltani,...)és aszerint alakítsd a stílusod!
Legyél tisztában az adottságaiddal (kövér,sovány,fiús,atlétikus,stb) akkor érezni fogod hogy mi áll jól!
Ha nagyon tanácstalan vagy, itt egy érdekes oldal, ahonnan ötleteket meríthetsz:
Sziminknek nappalra egyetlen szemceruzát(400ft,a barna sztem a legjobb,természetesebbnek hat)szemre és szemöldökre, meg vmilyen szájjfény szőlőzsírt(bebe v. labello kb500ft,lehet színezett)használok, nem pepecselős karakteressé teszi az arcot(persze szépen kihúzott szem és szemöldök, ahogy neked jól áll)és kitart nap végéig!
Legyél mindig ápolt és friss, egy olcsó fincsi kis parfüm(1-2000ft körül,avon-osakat ajánlom!!) csodákra képes!
Ékszernek egy jól megválasztott szép bizsu éppúgy hatásos, mintha arany vagy ezüst lene, csak ez sokkal olcsóbb(pár száz forintért)!
A hajadat variálhatod azzal, hol van a választék, a fufru, kíkísérletezheted otthon, hogy mi áll jól, az nem kerül semmibe! Internet tele van ötletekkel!
Én vettem egy kis tégely wax-ot(rosman-os kb3-400ft)hajformázásra szárítás után egy nagyon picit használok, jobban helyükön maradnak a hajtincsek!
Ezt ömlesztve leírva a végére hagytam a legfontosabbat!
Nem a ruhád miatt vonzódnak a pasik hozzád, hanem amit alatta sejtetsz, a tested és a személyiséged!
Legyen magadról jó véleményed,a jókedv és a mosoly jobban öltöztet, és csábítóbban hat mint bármilyen márkás ruhacsoda rajtad!
Ne mások véleményétől függj, de a jótanácsokat és az építő kritikát fogadd el, ha a javadra válnak!
És sok sikert, nekem is voltak csóróbb éveim, de legalább megtanultam beosztóbb lenni! Fel a fejjel, egy kis magabiztossággal csodákra lehetsz képes! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!