Vaterás kérdés- ti szólnátok az eladónak?
Sziasztok! Kevesebb lett végül a postaköltség, mint amit utaltam. Ti szólnátok az eladónak?
Nem az összeg a lényeg, mert az minimális (190 Ft-ról van szó), hanem hogy nem is szólt hogy kevesebb lett, és visszautalja-e? Valószínűleg lemondtam volna róla, mert az utalás is pénzbe kerül, de nem úgy lett volna korrekt ha szól?
Nem variálok, csak kiváncsi voltam, hogy ti szólnátok-e. Olvass és értelmezz...
Ja igen, ha szólna hogy többe kerül kifizetném.
Még annyit, hogy nem azt akartam neki írni, hogy utalja vissza a pénzt, mert nem fogok 200 ft-on szőrözni senkivel. Csak annyit gondoltam megemlíteni, hogy mondjuk szólhatott volna, mert úgy lett volna korrekt.
Kiváncsi voltam, hogy mi a szokás, mert nem vagyok egy nagy vaterás. Ennyi:)
Fel volt tüntetve mennyibe fog neked kerülni, ezt elfogadtad, megkaptad a csomagot, ennyi. Szerintem ez korrekt. Nem tudhatod, hogy milyen egyéb költséget számolt bele.
Nekem is volt, hogy nagyobb postaköltséget számoltam fel, mert kellett csomagolóanyagot venne, törésbiztosra becsomagolni, kocsival elvinni a postára stb.
Én se szólnék. A postaköltség nem mindig kalkulálható pontosan, viszont nem is lehet számottevő eltérés. Szóval ezen nem érdemes szerintem problémázni.
Mondjuk én emiatt csináltam azt, hogy amikor eladtam, úgy számoltam az árat, hogy benne legyen a postaköltség. Így esély se volt arra, hogy probléma legyen belőle, ennyibe kerül, és ha kicsit drágább a posta, hát istenem, buktam rajta 200 Ft-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!