Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez az oldal átverés? Mert...

Gbenjamin kérdése:

Ez az oldal átverés? Mert nekem eléggé annak tűnik.

Figyelt kérdés
www.pennyprize.hu
2013. máj. 7. 11:20
1 2
 11/12 Btk269 válasza:

Egyébként ki hallott már olyan nyereményjátékot, ahol azokat mutatják be, akik nem nyernek???? Ez abszurd nem? :P

Visszatérve: nem kell ahhoz 60000 buknia a többinek, hogy odaadja a 40 ezrest! Mikor megveszik a bidet az oldalnak megvan a bevétele, az, hogy ki mikor mennyit használ el, az mindenki saját dolga, ááááhhh hagyjuk.

Mert itt mindenki jobban tud mindent.

Javaslom készitsen mind egy ilyen oldalt, alapból egy 7 számjegyü informatikai fejlesztés, ekkor van egy oldalad amit a kutya sem ismer. Ölj bele százezreket a reklámba és ha ezzel megvagy jöhet a neheze. A fedezet. Igaz elég a hatszámjegy befektetési alap is, ha euroban fizetsz.

Szóval a zsenik fogjanak bele és majd meglátják mit beszélek, mikor elkészül. Szó sincs napi 4-5 milliós bevételekről. Ez csak akkor lehetne, ha minden bid vásárlás egyetlen aktuális termékre lehetne forditani. És akkor lenne igaz az is hogy a többi mind veszit, kötelező szinten. De én úgy láttam nem egy termékre lehet licitálni. Hanem mindre.

Befejeztem, mert sok itt a túl okos...

2013. jún. 8. 16:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én meg azt mondom, akinek van, az szórja csak el. De ezek már az iskolában szakosítottan tanulják az átveréseket. Mert mind arra megy rá, hogy kinek szüksége lenne attól veszik el. Mert vele még el lehet hitetni mindent.

Magam részéról mennél jobban dícsérnek reklámosnak valamit annál ellenszenvesebb, és annál körültekintőbben járok el. És nem hiszem el azoknak a vallomását, véleményét akik már nyertek. Mert én tudom, hogy nincsen csodaszer,

2013. jún. 12. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!