Ez az oldal átverés? Mert nekem eléggé annak tűnik.
Ez gyakorlatilag ugyanaz az átverés, mint a 10f***t.hu.
"Egyszer használható, tehát amennyiben érvényes licitet tettél az levonódik függetlenül attól, hogy az aukció végén Te viszed el a terméket vagy sem!"
Tehát ha licitálsz, akkor azt a pénzt már újra nem használhatod fel, buktad. Így ha egy 1000Ft-ot érő termékre licitlász 300-ért, aztán 400-ért, végül 500-ért, és ezzel megnyered, akkor büszke lehetsz, hogy 1200-ért megvettél egy 1000Ft-os terméket. Mellette persze ha valaki licitált közben 350-ért és 450-ért, és nem nyerte meg, ő bukott 800-at. Az "eladó" meg eladott egy terméket 2000-ért... Természetesen a rendszer buherálható úgy, hogy a nyertes mindig kamu legyen. Ráadásul nagyon utól se lehet érni őket, szlovák cég...
Sziasztok!
Olvasgatom a kommenteket és kénytelen voltam irni.
Az oldal a 10 f...t alapjait tartalmazza, de épp ellene dolgozik.
Az elmélet miszerint van egy termék, ami 1000ft-ot ér és mire eladják mások 10000 buknak egy baromság!!!! Ugyanis minden játékos vesz bidet, de nem mindenki egyetlen termékre játszik!!!!! Ember ez az elmélet hülyeség! Honnan tudom? Ismerem a magyarországi fejlesztő csapat egyik tagját!
Az oldal alapjában szerencsejáték. Érdekes mikor apuka fél óra alatt eljátsza a nyerőgépen a havi fizetést vagy anyuka elbassza lottóra akkor senki sem kéri vissza a ,,bebukott" összeget.
Az oldal a bid vásárlásból tartja fent magát és igencsak serkentően hat a neki beszállitó MAGYAR forgalmazóknak, boltoknak. Tehát, mikor beérkezik 100000 forintnyi bid és meglátsz egy eladó házimozit 40 ezerért, akkor az oldal gyakorlatilag már keresett 60000 forintot és magasról leszarja, hogy ki és mennyiért fogja elvinni!!!!!
Ez egy értékestési felület is egyben, ebbe gondolj bele!
Hogy kinek jó? Jó az oldal üzemeltetőjének, a beszállitóknak, és annak aki figyelmesen játszik:
senki sem mondta hogy ha veszel 100bidet azt rögtön játszd el. Van aki nyomja ész nélkül folyamatos bukásban, de volt aki 3-4 licitből vitt el lcd-t! ja egyébként pár nyertes már visszajelzett ezeket a facebook oldalukon is látni lehet! Csak rá kell keresni az oldal facebook fiókjára!
Itt nem vásárolsz hanem nyersz egyébként BONTATLAN CSOMAGOLÁS és GARANCIÁLIS a minden termék!!!!
Nem is beszélve az élmény ajándékokról!!!
Szóval szerencse kell, mert az az alapja, és épp a 10 f...t ellenértékére készült, hogy a leendő ELÉGEDETT NYERTESEK fotói és az általuk keltett ,,pletyka" viszi előre a licitoldalt!!!
Mivel ismerem a csapat magyarországi fejlesztői egyikét tudom, hogy a szlovák cégjegyzék is ideiglenes, mivel a tulajdonos befektető határontúli magyar aki épp állampolgárságot kérvényez, tehát az egész bagázs jön át ide magyarba és itt fog új melóhelyet adni. Mindamellet egy jó és ötletes oldal, aki kételkedik az keresse meg a facebookos nyerteseket! én már megtettem, semmi közös nincs bennük azt leszámitva, hogy már nyertek az oldalon, vagy annak facebookos játékaiban.
Köszönöm a lehetőséget remélem tisztább a kép a dologról.
"Tehát, mikor beérkezik 100000 forintnyi bid és meglátsz egy eladó házimozit 40 ezerért, akkor az oldal gyakorlatilag már keresett 60000 forintot és magasról leszarja, hogy ki és mennyiért fogja elvinni!!!!! "
Tehát néhány ember bukik összesen 60000Ft-ot, és nem kap semmit.
"Szóval szerencse kell, mert az az alapja, és épp a 10 f...t ellenértékére készült, hogy a leendő ELÉGEDETT NYERTESEK fotói és az általuk keltett ,,pletyka" viszi előre a licitoldalt!!! "
A bukott vesztesekről nem készül kép? Hallod, akkor már inkább lottózok...
Szeretne leszogezni, hogy en ilyen helyekrol nem vasaroltam meg es nem fogok! Nekem fontos, hogy eloben megfogjam lassam azt a valamit amit megveszem!
DE ettol fuggetlenul miert lenne ez atveres???! Azert mert valaki rosszul jar benne? Hat arrol csak az az egyen tehet aki nem olvassa vegig azt amibe regisztral es penzt fizetbe! Le van irva feketen feheren, hogy hogyan lehet valamit megvasorolni! Onnantol kezdve pedig nem lehet mutogatni, hogy atvagyok verve! De teny ilyen helyeken valo vasarlas inkabb mazli faktoros mint tudas alapu.... Ezert is nem szeretem az ilyen oldalakat!
Tényleg ennyire nehéz a matek?
Vesznek bidet, ebből jön be összeg, amiből lesz termék plusz nyereség. Ahhoz hogy a 40 ezres nyereményt kiadja nem kell a többinek 60 ezret buknia!!!! húúúú, ki mondta hogy a többi aki vett bidet az azt a 60 ezret ugyanabba a termékbe teszi bele?! érteni?? az meg hogy ,,előre kell venni bidet" na hagyjuk már a boltban is bevásárolsz hazaviszed és csak utána fizetsz? :D :D :D
De mindig is lesznek vesztesek, akik a saját butaságuk vagy hozzá nem értésüket inkább másra fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!