Amit a cigány árusok árulnak (zoknis árusok) amit el akart adni?
Na szóval, oda jön az egyik ilyen hozzám és elkezd nekem zoknikat eladni, erre elkezdi, hogy igen rendes voltam ezért oda add egy svájci "arany" órát. De visza is vette tőlem.
Ezek az órák tényleg aranyból vannak vagy csak jó másolatok.?
Most meg mondom nem akartam megvenni nem is lett volna rá pénz.
Utcai arusoktol semmit, megegyszer mondom SEMMIT nem szabad venni. Parszaz forintot sem ero, egyszer hasznalatos hamisitott sz.rokat akarnak radsozni szazezrekert... es szerencsesnek mondhatod magad ha "csak" becsapnak, es amellett nem rabolnak ki vagy vernek meg.
Strasbourgban egy koszos neger akart ugyanigy "Rolex orat" ramsozni, nem ertette azt hogy NEM, elkapta a kezemet es eroszakkal ra akarta csatolni az orat (gondolom utana nem lehetett volna levenni), erre mar en is beragtam es adtam neki egy maflast, mire lekopott (gondolom rohant az ombudsmanhoz, de addigra kereket oldottam). TILOS ilyenekkel szoba allni, nemhogy vasarolni toluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!