Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért árulnak a vaterán...

Miért árulnak a vaterán drágán bikiniket? Eléggé vicces!

Figyelt kérdés

Ráadásul garancia és számla nélkül 30napos postázással és semmi pluszt nem nyújtanak!

Eredeti ára 7990,-Ft, licitálni is lehet rá, de a posta 1790,-Ft!! 3ezerig simán fel fog menni, de 2ig biztos!

A linkje: [link]

Az ebayen szerzi ugye be, ugyanez a bikini ingyen postával összesen 2500Ft!! És ott van vevő védelem is, azaz 14napos garancia!

Ezek szerint Magyarországon még mindig van erre kereslet, hogy minden 6x annyiba kerül és megveszik? Továbbá, ha hibás vagy akármi bajod van a termékkel, akkor így jártál?

Nekem legalább is ez a tapasztalatom amikor vásároltam a vaterán...

2013. márc. 18. 09:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul emlékeztem, az ebayen ugyanennek a bikininek az ára: 1800Ft postával átszámolva!
2013. márc. 18. 09:22
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Igen, mostanában ez a divat a vaterán, hogy te kifizeted a terméket az eladó meg megrendeli neked kínából a te címedre egyenesen a te pénzeddel, a hasznot meg zsebre vágja.

Ez van, vedd meg ebayről.

2013. márc. 18. 09:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez nem kérdés, egyértelmű, hogy ebayen veszem meg, csak hát, hogy van ennyi ember aki még nem jött rá erre...
2013. márc. 18. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem nem jött rá, a magyar lakosság 80%-a nem beszél semmilyen idegen nyelvet... Úgy nehéz.
2013. márc. 18. 09:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért lenne nehéz, ha nem beszél idegen nyelvet? Buy it now, meg a regisztrálás is értelem szerű, ez az egyik a másik a regisztrálást meg lehet csinálni magyar nyelven is!
2013. márc. 18. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Magyar lakosság 80%a analfabéta az internethez és az azon lévő fizetési dolgokhoz, e-mellé hozzájön hogy nem tud nyelvet, így azt se tudja mire kattint.
2013. márc. 18. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy látom licitáltak is rá ketten,és szerintem még örülni is fognak neki,hogy egy majdnem 8 ezer Ft-os bikinit meg tudnak venni 3 ezerért (+ 2000 Ft postaköltség),ami max 2000 Ft-ot ér:D
2013. márc. 18. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!