Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Visszavigyem? Kicserélik?

Visszavigyem? Kicserélik?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdést.

Vettem egy cipőt kb. két, de nagyon maximum három hete, leértékelt volt (7990.-ről 499.-re), de persze adtak rá garanciát, 2 éveset. És elkopott a talpa már most. Kilyukadt konkrétan, mindkét talpa.

Ha visszaviszem kicserélik? Vagy a jótállás csak a gyári hibára vonatkozik? Ez nem számít gyári hibának?

Amúgy nem olyan sokszor volt rajtam ez a cipő, tehát nem éjjel-nappal ezt hordtam, hanem oké, hogy minden nap volt rajtam valamennyit, de akkor se kellett volna szerintem két-három hét alatt lyukadásig kopnia a talpának...

Szerintetek kicserélik, visszavigyem?

2013. máj. 2. 18:13
 1/4 A kérdező kommentje:
4990.- bocs.
2013. máj. 2. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

sima járásban szerintem egy gagyi cipő se kopik el.

mit csináltál benne?

2013. máj. 2. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Jóhogy vidd vissza. Ez azért elég gáz. Nekem az ócska kínais 2000 ft-os cipőnek nem lyukadt ki a talpa ennyi idő alatt...
2013. máj. 2. 18:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Pedig semmi különöset nem csináltam benne, csak mentem ide-oda a városban... betonon... dehát ezt utcai cipőként vettem, szóval elvileg bírnia kellett volna... :S

Meg nem is reggeltől-estig mentem benne, csak mondjuk naponta olyan pár órát viseltem.

Szóval akkor visszaviszem.

Köszi a válaszokat! :)

2013. máj. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!