Visszavigyem? Kicserélik?
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdést.
Vettem egy cipőt kb. két, de nagyon maximum három hete, leértékelt volt (7990.-ről 499.-re), de persze adtak rá garanciát, 2 éveset. És elkopott a talpa már most. Kilyukadt konkrétan, mindkét talpa.
Ha visszaviszem kicserélik? Vagy a jótállás csak a gyári hibára vonatkozik? Ez nem számít gyári hibának?
Amúgy nem olyan sokszor volt rajtam ez a cipő, tehát nem éjjel-nappal ezt hordtam, hanem oké, hogy minden nap volt rajtam valamennyit, de akkor se kellett volna szerintem két-három hét alatt lyukadásig kopnia a talpának...
Szerintetek kicserélik, visszavigyem?
sima járásban szerintem egy gagyi cipő se kopik el.
mit csináltál benne?
Pedig semmi különöset nem csináltam benne, csak mentem ide-oda a városban... betonon... dehát ezt utcai cipőként vettem, szóval elvileg bírnia kellett volna... :S
Meg nem is reggeltől-estig mentem benne, csak mondjuk naponta olyan pár órát viseltem.
Szóval akkor visszaviszem.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!