Paypass-el való fizetésnél jelezni kell a fizetési szándékunkat?
Figyelt kérdés
...vagy a végösszeg meglétekor a leolvasó automatikusan aktiválódik és nekem csak elé kell tartani a kártyát?2013. ápr. 29. 19:21
1/2 anonim válasza:
Nem aktiválódik automatikusan a paypass olvasó a Paypass Pos termináloon. A kereskedőnek kell az adott összeget be billetyűznie a paypass terminálon és a paypass funkicót aktivánia a terminálon. Tehát ha paypass módon akarsz fizetni azt általában jelezni kell a kereskedőnek. De velem olyan is előfordult már hogy a kerekedő automatikusan meg kérdezte hogy hagyományos módon vagy paypass módon kivánok fizetni. - De a kérdésrdre a közvetlen válaszom, az hogy aktíválodik automatikusan a paypass olvasó a paypass terminálon, azt a kereskedő aktíválja.
2/2 anonim válasza:
Ez egy 10 éves kérdés! Ma már más a helyzet mint tíz éve. 10 évvel ezelőtt még szólni kelletett hogy ha paypass-al vagyis érintéssel akarsz fizetni. Ma már vagyis 2023-ban automatikusan aktiválódik a paypass olvasó. Szóval sokat fejlődött a paypass kártya olvasók. És ma már 2023-ban jobban el is vannak terjedve mint 2013-ban. Egyébként én voltam az első válaszíró annó 10 évvel ezelőt. De azt hiszem meg kaptad a választ. Szóval 2023-ban már szinte mindegyik bank kártya olvasó rendelkezik paypass olvasóval. Sőt azóta a paypass olvasós ATM-ek is megjelentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!