Mennyit érhet? Találtam az érmét!
Figyelt kérdés
Nemrég találtam egy kb. 3,2cm-es átmérőjű medált, amin St. Christofer Protect Us felírat van képpel, a másik oldalán pedig II. Paulus van. Kerestem neten, sok helyen volt ár, volt ahol 200 eurú, volt ahol kevesebb..2013. ápr. 29. 11:43
1/4 anonim válasza:
na ezt nem fogja megmondani itt neked senki
2/4 anonim válasza:
Nem egy ilyesmit találtál?
A mérete is megfelel nagyjából, meg a felirat is ugyanaz. Ha igen, akkor hamar rájöhetsz, hogy nem ér semmit, csak egy szerencse medál, amit még mostanság is árulnak. Azért ez jobban el is tudom hinni, mint azt, hogy egy sokat érő régi érmére bukkantál csak úgy az utcán.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem ilyen, két oldalas és a minta is más, ahogy nézem!
2013. ápr. 29. 20:09
4/4 anonim válasza:
Jó hát ilyesmi, vannak kétoldalas példányok is ahogy nézem. De párézernél nem érhet többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!