Valaki csekken adott fel nekem ma pénzt délután. Mikor ér ide nekem? Postás hozza vagy bekell menni a postára érte? Oda utaltattam ahol lakom, de nem oda vok bejelentve az baj? Személyimbe nem ez a cim van amit a csekkre irtak, de ott lakom
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 18:50
1/3 anonim válasza:
Attol fugg hogyan lett feladva:
T0:egy oran belul megerkezik a postan kell neked jelentkezned erte a titkos koddal.
T1:kovetkezo munkanap kezbesitik haznal.
T2:2 munkanap mulva kezbesitik haznal.
Valoszinuleg te holnap kapod meg (mivel a T2 a legolcsobb).
Az nem baj hogy nem vagy bejelentve arra a cimre mivel te leszel a cimzett.
2/3 anonim válasza:
Kicsit javítanám az előző válaszolót, mert nem pontos:
T0: valóban egy óra után felvehető bármely nyitva lévő postán, az utalvány azonosítójával és személyi okmányokkal
T1: alapból ezt NEM viszik ki házhoz a következő munkanap, hanem érte is postára kell bemenni. Akkor viszik ki, ha kértek hozzá házhoz kézbesítést.
T2: 2. munkanap kézbesítik háznál (feltéve, ha a megengedett max összeg alatt van)
3/3 anonim válasza:
és akkor még én is hozzátenném azt, hogy ha nem vagy oda bejelentve akkor csak a postástól fogod megkapni mert a postahivatalban elvileg kötelező vizsgálniuk a lakcímkártyádat is nem csak az igazolványt. (Más dolog hogy ezt gyakran nem teszik) magyarán a postással jobban jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!