Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » BKV tartozsom van, mire...

Makacsmatyi kérdése:

BKV tartozsom van, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Ma ajánlott levélben jött egy felszólítás, hogy 15 napon belül fizesssek be 114 ezer forintot különben végrehajtási elárás indul ellenem, mit tegyek?
2013. ápr. 22. 09:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jogos?
2013. ápr. 22. 09:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, az
2013. ápr. 22. 09:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem kerül végrehajtásra, addig tudsz részletfizetést kérni! Siess.
2013. ápr. 22. 09:40
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem, a fizetést semmilyen módon nem tudommegúszni? Mi történhet ha végrehajtóhoz kerül?, kijönnek a házunkhoz és lvisznek valamit vagy ha majd elkezdek dolgozni ( még tanulok pár hónapig) levonhatják a fizetésemből?
2013. ápr. 22. 09:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Én befizettem mielőtt kijöttek volna a lakásunkra. Szóval tovább nem tudom. A végrehajtó fel fog keresni írásban és telefonon, megpróbál megegyezni veled. De tudnod kell, minél később rendezed annál több kamat lesz a tartozásodon, plusz még a végrehajtói költségek. Sőt ha bíróságra kerül, akkor még annak a díja is téged terhel!

Én nem hagynám elmérgesedni ezt a dolgot. Gondolom nem akarsz majd egy éven keresztül ingyen dolgozni, csak hogy törleszthesd a BKV tartozásod.

2013. ápr. 22. 09:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen pont erre lennék kíváncsi, hogy megtörténhet e , hogy levonják a fizetésem például ha majd el kezdek dolgozni vagy lefoglalhatnak e valamit vagy csak fenyegetőzés az egész és tulajdonképpen nem történik semmi.
2013. ápr. 22. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy levonhatják.
2013. ápr. 22. 10:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miből gondolod, személyes tapasztalat, ismerős alapján vagy csak ezt tartod valószínűnek?
2013. ápr. 22. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Jön a végrehajtó, felszámólja a behajtási kölcséget is ami nagyonmagas és incassózik + elvisz mindent !
2013. ápr. 22. 12:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Eddig kellett volna befizetni :S Miért nem rendezted eddihg?
2013. ápr. 22. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!