Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jár Árvaellátás ha A Tanulói...

Jár Árvaellátás ha A Tanulói jogviszonyom szünetel Szeptemberig?

Figyelt kérdés

Nappali tagozatos tanuló vagyok, eddig folyamatosan kaptam az árva ellátást, de kisbabãt várok julius 14.-re vagyok kiirva, bementem a suliba hogy szóljak már nem akarok járni mert fárasztó a bejárás,

Deha megszületik a pici szeptemberbe szeretnék vissza menni a suliba, asulim igazgatója ugy irta meg a papirt hogy szeptemberig szünetelteti a tanulóijogviszonyomat, nyugtatot hogy fog járni az árvaellátás ha szüneteltetve van a jogviszonyom? Szerintetek? Volt már valaki ilyen helyzetbe? Vàlaszokat várok! Köszönöm

2013. ápr. 19. 18:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó lenne ha kapnàm az árvaellátàst, jön a pici is, a párom ma kezdett el dolgozni, és meg annyit ha most ha mègse járna de a tanulói jogviszonyom mèg él csak szüneteltetve van, akkor szeptemberbe visszamenőleg megkapom? ?
2013. ápr. 19. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebbol en azt veszem le, hogy passziv vagy, ami azt jelenti, nem jar az arvasagi. Ha meg gimibe, szakkozepbe, jarsz, tehat nem felsooktatasba, akkor nem tudom pontosan, de szerintem akkor se jar.
2013. ápr. 19. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:

Azt mondjak hogy jár, meg folyamatosan kaptam az árvaellátàst,

Csak most nem tudom h fogom e kapni mivel szüneteltetve van a tanulóijogviszonyom de még èl, én erre szeretnék értelmes választ kapni (ha lehetséges) volt már valaki ilyen helyzetben? Válaszokat várok! Köszönöm! :-)

2013. ápr. 19. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán akkor inkább kérdezd meg az illetékes szervet. Az a biztos.
2013. ápr. 19. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Jo, ha ebben ilyen biztos vagy, akkor minek kerdezed? Nem hiszem, hogy ertelmetlent valaszoltam volna. Nekem passziv feleven (egyetemen ez a hallgatoi jogviszony szuneteltetese) NEM jart!
2013. ápr. 19. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem járt, visszamenőleg meg miért is kapnád meg? De mondom, hívd fel őket, és kérdezd meg, ennyi.
2013. ápr. 20. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!