30ezer ft os egészségbiztosítási elmaradásom van mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008as amikor pont nem dolgoztam és nem is tanultam. Most kezdtem el újra tanulni és most küldték a csekket . Mi a teendő? Milyen okra való tekintettel kérhetném hogy engedjék el vagy részletben fizethessem? üdv 22éves lány2009. szept. 24. 18:59
1/3 anonim válasza:
Pont akkor kellett volna fizetned havonta, amikor nem tanultál és nem is dolgoztál... :-[
Hiába kéred, ezt nem engedhetik el, muszáj befizetned!!!
Minél gyorsabban fizesd be (2-3 részletben, mert késedelmi kamatokat számolnak fel (szerintem már most is felszámoltak valamennyit), az csak növeli a befizetnivalóidat.
2/3 anonim válasza:
Ha nem dolgozol kérheted a tartozásod törlését, csökkentését, részletfizetését. Úgy tudom, nemrég módosították a törvényt, hogy el lehessen engedni, ha a megfizetése a megélhetésedet veszélyezteti. Menj be az APEH-ba, vagy írj levelet. Töltsd le az APEH.hu-ról a méltányossági kérelem nyomtatványt, és töltsd ki. Kérjél iskolalátogatásit.
3/3 A kérdező kommentje:
hello
köszi szépen a válaszaitokat , kérek iskolalátogatásit és bemegyek az apeh-hez még 1x köszi
üdv
2009. szept. 25. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!