Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 30ezer ft os egészségbiztosítá...

30ezer ft os egészségbiztosítási elmaradásom van mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008as amikor pont nem dolgoztam és nem is tanultam. Most kezdtem el újra tanulni és most küldték a csekket . Mi a teendő? Milyen okra való tekintettel kérhetném hogy engedjék el vagy részletben fizethessem? üdv 22éves lány
2009. szept. 24. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Pont akkor kellett volna fizetned havonta, amikor nem tanultál és nem is dolgoztál... :-[

Hiába kéred, ezt nem engedhetik el, muszáj befizetned!!!

Minél gyorsabban fizesd be (2-3 részletben, mert késedelmi kamatokat számolnak fel (szerintem már most is felszámoltak valamennyit), az csak növeli a befizetnivalóidat.

2009. szept. 24. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem dolgozol kérheted a tartozásod törlését, csökkentését, részletfizetését. Úgy tudom, nemrég módosították a törvényt, hogy el lehessen engedni, ha a megfizetése a megélhetésedet veszélyezteti. Menj be az APEH-ba, vagy írj levelet. Töltsd le az APEH.hu-ról a méltányossági kérelem nyomtatványt, és töltsd ki. Kérjél iskolalátogatásit.
2009. szept. 25. 10:26
 3/3 A kérdező kommentje:

hello

köszi szépen a válaszaitokat , kérek iskolalátogatásit és bemegyek az apeh-hez még 1x köszi

üdv

2009. szept. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!