Energetikai Központ Zrt-vel kötött már valaki szerződést? Megosztanátok tapasztalataitokat?
Igen, az gyanús, ha nem olvashatod el magad, legalább a neten...
Építsünk inkább szélkerekeket :)
A magam tapasztalatából kiindulva mindenkit óva intenék az Energetikai Központtal történő "szerződés" kötéstől. Amennyiben fel akarod mondani szerződéseteket nagyon résen kell lenned a határidőt illetően, mivel évente csek egy alkalommal a szerződés forduló napján engedi meg nem kevés húzavona után.
Az éves "elszámoló" számlája a lehúzás netovábbja. Ha nem figyelsz, nem számolsz illetve az órád állását (induló, záró) nem igazolod hitelesen (E-On igazolás, mivel szerencsére nem az Energetika olvassa le) úgy lehúznak - vagy legalábbis megpróbálják - 25-30 ezerrel, hogy csak kamillázol.
Szóval mindenki 100x gondolja meg, hogy ilyen inkorrekt céggel köt-e szerződést!!
!!!!!! Az Energetikai Központ egy SZÉLHÁMOS TÁRSASÁG !!!!!!!!
2015 augusztusában megszűnt velük a szerződésem. Több, mint 20 000 Ft-os túlfizetésem van, amit azóta sem fizettek vissza, hiába küldtem emaileket, leveket és telefonáltam számtalanszor. Csak igéreteket kaptam, sőt még azt is javasolták, hogy forduljak nyugodtan a fogyasztóvédelemhez. A pofátlanság netovábbja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!