Interneted átverés esetén lehet tenni valamit?
Nem tudom csak a bankszámlaszámát és a nevét.
De azóta törölte magát mindenhonnan.
Lehet valamit tenni?
tehetsz ellene feljelentést a rendőrségen.
kaptak már így el vaterás csalót
De kisebb összeggel is foglalkoznak?
És elég,hogy csak a bankszámlaszámát és nevét tudom?
hát érdemes kisebb lopás esetén is feljelentést tenni mert ezért ússzák meg.. az illető egy okos telefont akart árusítani, az előre utalás után azonban nem küldte a készüléket. az áldozat feljelentette, és a rendőség adatgyűjtésbe kezdett, így kiderült hogy több áldozata is volt a csalónak..
nah végül kikerestem a cikket:
és itt van egy másik is:
Gondolom itt a nagyobb összeg miatt foglalkoztam vele a rend őrei.
Egyébként törölte az e-mail fiókját is+ az apródról is már magát.
Rendőrségnek a bank kiadja az adatokat.
engem is átvertek 700Ft al, feljelentést tettem, 3 hónap után kiderül hogy a csaló engem csak 700Ft vel hízott le de másik 32 embert 20-100e forintokkal. Szóval érdemes feljelenteni.
De biztosan összegyűlik és emiatt kezdenek el nyomozni 1-1 tag után.
Úgy értem, ha például az én esetemben ez a szemét csak mondjuk engem vert át,akkor biztos nem foglalkoznak vele.
De ha már több mindenki jelenti fel ezt az 1 személyt,akkor talán.
Ez történhetett a Te esetedben is.
A másik amin gondolkodom, hogy simán állíthatja majd,hogy ő feladta a cuccot.
és honnan tudod hogy más nem jelentette már fel?
azt hogy feladta a cuccot tudná bizonyítani és a csomagküldön még azt is megtudnák nézni a postán hogy hol akadt el... még azt is megtudnák nézni hogy átvetted e, vagy valaki a nevedben átvette e
ne a kifogásokat keresd... vagy feljelented vagy elfelejted az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!