Egy csereüzletnél milyen módon tudok elállni a cserétől és visszacsinálni az egészet? Többi lent
egy oldalon találtam valakit akivel elcseréltem a telefonomat. Ám az illető még véletlen se olyat küldött amiben megegyeztünk, a telefon tropára volt menve, és nem küldte el az előre megbeszélt kiegészítőket se.
Jeleztem neki azonnal, hogy cseréljük vissza, mert nem ebben állapodtunk meg, de ő nyilván le se tojta amit mondtam.
Milyen jogi lehetőségeim vannak, hova kell fordulnom? Egy ügyvéd milyen költségeket jelentene nekem? (csak mert mondjuk a telefon pár tízezerbe került, ha drágább az ügyvédi díj akkor meg vagyok lőve)
tesóm csinálta, de úgyse hitte volna el senki :D
személyesen nem lehet a dolgot, én mondtam neki akkor h ne csinálja, de ennyi esze van.
Valahogy vissza lehet perelni? Meg vannak a beszélgetések, szóval valami bizonyíték csak van
kár hogy nem lehet megérteni amit kérdezek
-tudjuk hogy hülyeség volt
-nem lehet személyesen találkozni
-milyen jogi lehetőségek vannak? (ez volt a kérdés)
Jogi lehetőség ügyvéd, per! Több tízezres, százezres költséggel!
Az ilyen emberek, akik átvernek pontosan tudják, hogy nem éri meg beperelni őket!
tök mind1 miről van szó. ha te nyersz, akkor őt terheli az ügyvédi költség is. DE: neked meg kell előlegezned. évek múlva hirdetnek ítéletet, addig pénzt nem látsz.
jah és hiába ítéli meg a bíróság részedre, ha ő nem fizeti meg. akkor jöhet több hónapig, évig húzódó vita végrehajtás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!