Kínából rendelnék 600db órát és ezek után amikor magyarországra érkezik akkor kell valamit fizetni értük? Ilyen vám vagy ilyesmit? Repülővel/hajóval jön szerintetek melyik az érdemesebb?
Vám és ÁFA egyaránt fizetendő. Ami nem kevés.
Találtál valami gagyit az eBayen és rá akarod sózni szegény magyarokra?
18x-os haszon? Szerintem te egy kicsit el vagy tévedve :)
Mennyiért veszel órákat? 3-4$-ért? Az 1000 ft / db.
Erre rájön 100 ft VÁM és 270 forint ÁFA. Vagyis 1370 forint.
Erre rájön a szállítás, legyen mondjuk 1500 ft a beszerzési árad. Te sem gondolhatod, hogy 27,000 ft-ért el tudsz adni egy ilyen gagyit.
Ja, és akkor természetesen még nem adóztál utána...
0,71 dollar/db Ice Watch Replika .
ez ugyebar 96000ft a 600ora.
2000be gondoltam darabjat ugyebar 600x2000=az ugyebar 1,200,000ft.
Azt elirtam mert 15x-es hasznot akartam irni ,de igy meg csak 2000-rel szamolva es nem 2450-nel meg igy is 11,5x-es haszon lenne,persze egyeb koltsegek eseten ez 3-4x-esre esne vissza de "mellek jovedelem"nek jolenne szerintem elegge.
Nameg nemhiszem,hogy a fiataloknal mindegyik megengedheti maganak a 20,000forint feletti orakat,ez is ugyanugy szep megminden.
nem egy eladot lattam mar aki tobbszazat adott el 2000nel tobbert.
en csak a vam meg ilyesmiket neznem meg.
Arra vagyok kivancsi ,hogy ezt a bizonyos vamot hol lehetne befizetni?
És kinek akarsz eladni utánzat sz@rokat?
Megnéztem egy órás bolt oldalán, eredeti Ice Watchok 15 ezertől vannak.
Akinek ilyen órára van igénye, megveszi szakboltban eredetiben.
Elmúltak már azok az idők amikor hamis dolgokkal villogtak az emberek. + ha ezek hamisítványok(már pedig azok) akkor simán el is kobozhatja a VÁM, a címzettet meg előszedik.
A kérdésedre válaszolva, olyan órával amit itthon is megtudok venni nem olyan nagy összegért ráadásul eredetit, nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!