Szerintetek ez egy kamu cég?
Jelentkeztem egy álláshirdetésre, amiben egy fiatal titkárt vagy titkárnőt kerestek. A problémám az, hogy a cég nem szerepel az e-cégjegyzékben, s mikor elkértem a cég honlapjának az elérhetőségét (mert a google nem dobta ki), az interjúztató flegmán kijelentette, hogy nem érti, mi köze van a cég profiljának az álláshoz, de végül elküldte mailben amit kértem. Ez egy 5 perc alatt összedobott honlap (1 hónapja él), ami minden féle érdemi információt nélkülöz a céggel kapcsolatban. Ma du. kettőkor lenne az állásinterjú egy teljesen lepukkant, elhagyatott részen (vasútállomás mellett, régi ipartelep, erdős rész), de szerintem nem megyek el, kicsit tartok ettől az egésztől. Ti mit gondoltok erről?
Akit érdekel a honlap, annak priviben elküldöm. 26N
Vannak kezdő cégek, akiknek szükségük van titkárnőre.
Lehet, hogy nem akarják vadidegennek megadni az elérhetőséget, még nem is ismer.nek
Most komolyan, mit veszítesz, ha elmész? Max az útiköltségedet, idődet; de egy tapasztalattal mindenképp gazdagabb leszel.
Utána ráérsz véleményt alkotni.
Vidd el magaddal a párod, apukád, valakit.
De ha azt súgja a megérzésed, hogy a fiatal titkárnő másra kell, ne menj oda.
Valszeg már késő a válaszom, de nem mindent kell rögtön a külső alapján elítélni.
Én 2 éve egy olyan IT cégnél voltam interjún ami a 8kerben egy lepukkant irodát bérelt.
Nyilván voltak fenntartásaim, de az interjún kiderült hogy a gyors indulás miatt a legelső irodát kibérelte a cég annak érdekében hogy elinduljon a fejlesztés.
Fél évvel később a nyugati tér meghatározó irodakomplexumába költözött a cég.Ahol irodabútorra többet költött mint az előző irodaház összességéében. Nem kell ítélni a külső információk alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!