Szerintetek ez kamu?

Figyelt kérdés

Feladtam egy hirdetést az expressz.hu-n hogy állást keresek, és ez az email fogadott engem:

Szia!

Megfelelsz az állás hirdetésünkre, ha érdekel egy élelmiszerbolti állás! Azonnali kezdéssel!

Hívd fel a Jánost vagy gyere, be hozzánk a közértbe hétköznap vagy hétvégén!

Jánost kell keresni! Telefon: 06-20-407-19-07

Cím: BUDAPEST, 2. KERÜLET., TÖLGYFA UTCA 9.

Margit körút és a Tölgyfa utca sarkánál van a közért piros Coca-kólás feliratokkal!

A 4-6-os villamos vonalán van a közért, és a Margit híd budai hídfőjénél kell leszállni a villamosról.

Mielőtt bejönnél a közértbe hívd fel kérlek Jánost, hogy tutira bent legyen a boltban, amúgy napközben szokott bent lenni!

Az órabért és a munka időt azt vele kell megbeszélni és azt is, hogy mikor jönnél dolgozni.

A beosztás az rugalmas és variálható is.

A munka: az áruk átvétel, az áruk beárazása kipakolása a polcokra és hűtőkbe, áruk feltöltése,kiszolgálni a vevőket segíteni nekik a vásárlásban, a termékek lejáratát figyelni szavatosságát minőségét, szendvicseket készíteni, zöldség gyümölcsöket kiválogatni.

Tapasztalat végzettség nem kell, mert 1-2hét alatt belelehet tanulni!

Köszönöm szia

Jánost kell keresni! Telefon: 06-20-407-19-07

Valami nagyon nem kóser ezzel szerintem, illetve más is tett már fel kérdést pont ezzel a dologgal kapcsolatban de ott nem érkezett válasz.

2013. márc. 2. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne kamu?

A leírás alapján egy betanított eladó / árufeltöltői állásról van szó egy közértben. Valószínűleg szürke foglalkoztatás, mint szinte minden kiskereskedelmi tevékenység, ha nem multinál helyezkedesz el. Biztosan lesz próbanap, ha nagyon szemetek, akkor dolgozol 1 hétig, aztán kirúgnak és semmit sem fizetnek. Ha szerencséd van és bekerülsz, legalább lesz munkád.

Egy ilyen állásra többkörös interjú, meg tesztírás stb. teljesen felesleges, a próbanapon / próbahéten bizonyítani lehet a rátermettséget.

2013. márc. 2. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Addig stimmel a dolog, hogy az adott címen bolt van...

[link]

Na de ez az állandó Jánosozás elég fura szerintem..A fenti linken van vezetékes szám, én azt előbb felhívnám. :)

2013. márc. 2. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég korrektül van leírva, minden, a leendő munkakör is szépen le van irkálva, minden ahogyan kell. Figyelj egy próbát megér én szerintem, felhívod a tagot megbeszéltek egy találkozót, bemész megbeszéltek mindent, nekiállsz dolgozni, ha nagyon szívatnak akkor fogod magad és kilépsz maximum. A munkaszerződésedet mielőtt aláírod olvasd át alaposan, meg ha kapsz munkaköri leírást azt is tanulmányozd át jó alaposan majd, nehogy az legyen hogy olyan munkákat csináltatnak veled pluszba vagy túlóráztatnak ingyen a semmiért.

Én barátnőm is dolgozott már egy ehhez hasonló üzletben, aztán csak a szívás volt neki, 8 órában volt bejelentve reggel 5 kor kezdett délután 1 ig volt a munkaideje aztán jött a váltás, de utána még nem mehetett haza hanem még 2 órát túlóráznia kellett minden nap a raktárban és a bolt helységben takarítani, és a vicc benne az hogy nem írhatta be a jelenlétibe a plusz órákat és nem került elszámolás alá, magyarul ingyen túlórázott. Amint megkapta a fizetést és látta hogy kevesebb mint amennyit dolgozott, reklamált a főnöknél, a főnöke meg mondta ha nem tetszik valami akkor viszontlátásra.

Szóval jól szerezzél információt ha jelentkezel rá, mielőtt elvállalod kérdezz meg mindent.

2013. márc. 2. 18:50
 4/5 anonim válasza:
első benyomásra nekemse kóser valami :S
2013. márc. 2. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

# 4:

Gondolod, hogy bemegy a kérdező a közértbe, János elkapja, leüti, bedobja egy dobozba és kicsempészik az országból?

Egyébként, ha már nyomozunk, ki lehet János, dobjátok bele az E-Cégjegyzésbe a cég nevét...

13. A képviseletre jogosult(ak) adatai

13/2. Pálinkás Balázs János (an.: Stein Erzsébet)

1156 Budapest, Nádastó park 31. I. em. 4.

Adóazonosító jel: 8429202463

A képviselet módja: önálló

A képviseletre jogosult tisztsége: ügyvezető (vezető tisztségviselő)

Egyébként meg megtaláltam a hirdetést is, tavaly szeptemberi. Meglepődnek, ha még aktuális lenne.

[link]

2013. márc. 2. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!