Minden otthoni állás kamu, amire regisztrációs díjat kérnek?
Az összes ilyen állás kamu!
Ne fizess még ha csak 700 Ft-ot kérnek se!
Pont erre játszanak sokan úgy vannak vele, hogy 700 Ft-ot megér egy próba... természetesen semmi állás nincs, 700 Ft-ért meg senki se se fogja feljelenteni... a rendőrség is leszarja...
Engem 15.000 Ft-tal vertek át, bankszámla - beazonosítható személy stb. a rendőrség mégis szart se csinált, lezárták a nyomozás, "nem beazonosítható személy miatt"!
50.000 Ft alatt bárkit átlehet baszni interneten már bocsánat és semmi következménye nem lesz!
Ha pénzhiánnyal küszködsz, azt tudom javasolni nézz körül a lakásba mit tudsz eladni - tedd fel a vaterára, stb. garázsvásár, bolhapiac... állást meg kereseni expressz.hu-n.... (de ez a regisztráció 700Ft-os utalásokat felejtsd el!)
El kell vállalni alacsonyabb "kaliberű állásokat is" - lejebb kell adni... aztán ha egyenesbe jössz, visszatérhetsz a "mostani szintedre"...
Nemtudom milyen szakképesítésed van, de szórólapozás mindig van pl. szakképesítés nélkül!
Ja még annyit írj egy e-mailt neki, hogy érdekel az állás - küldje el a számlaszámát!
Majd google-zz rá a számlaszámára és tuti kiad fórumokat "átvertekről"!...
Tipikusan a "csomaolás otthon" munkák ilyenek!
NE ismétlem NE fizess még 500 - 1.000 Ft-ot se "regisztációs díjnak" - "kezdő csomagnak" - stb.
Én is voltam állás nélkül, teli van ezekkel a hülye hirdetésekkel az exressz.hu, stb. (ingyen név nélkül korlátlanul lehet hirdetni)
Írtam is az egyiknek, hogy érdekel, há kerestem a nevére és csak átverek fórumát találtam... szóval NEEE ÉS NEEE UTALJ 500 Ft-ot se! Akkor inkább add oda azt az 500 Ft-ot egy hajléktalannak, mint egy ilyen csalónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!