Hol tudnék az alapoktól kezdve befektetési módokat tanulni?
Nem akarok nagy business man lenni, egyszerűen csak a spórolt x összegemen szeretnék egy keveset keresni. Hol találnék erről jó leírást, hogy mit ér hogyan érdemes? Gondolok itt befektetésekre, vagy devizakerekedésre vagy akár más módokra.
Köszönöm a segítséget!
Hát egy profi közgazdász bankba biztosan nem tenné a pénzét, kedves előző!!! :)))))
A kérdezőnek meg annyit, hogy ez egy olyan ingoványos terület, hogy leginkább a szerencsén, vagy a jövőbelátó képességen múlik a siker. Nem mondom, hogy a tudás valamiképp nem szükséges hozzá, de önmagában még nem garancia semmire. Befizethetsz mindenféle tanfolyamokra, aztán valami képet kapsz arról, hogy milyen befektetési módozatok léteznek.
A Forex-ről sok hasznos anyag van a neten.
Az Elemzésközpont.hu oldalon vannak érdekességek, feliratkozhatsz a hírlevelükre, vannak tanfolyamaik is. Talán ez az a terület, amibe a legrövidebb idő alatt valamennyire bele lehet tanulni. Teljes mélységében nem, mert az árfolyamgrafikonok elemzéséhez egyetemi szintű matematikai statisztikai ismeretek szükségesek. Én tanultam, de még nekem is homály az egész. Itt, ha szerencséd van, megduplázhatod a pénzedet, de el is bukhatod az egészet. Nagy a rizikó.
De az aranyszabály (a közgázon így tanítják): nagy rizikó nagy profit, kis rizikó kis profit.
"Hát egy profi közgazdász bankba biztosan nem tenné a pénzét, kedves előző!!! :))))) "
Barátom Corvinuson végzett közgazdász, és bankban tartja a pénzét... vagy az vacak suli, kedves második?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!