Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találhatnék kiskereskedőke...

Hol találhatnék kiskereskedőket, viszonteladókat a termékemre?

Figyelt kérdés

Annyira nem publikus hogy nyílt reklám és weboldalon hirdessek tehát a személyes megkeresés a környéken még oké, de magyarországra vetítve már költséges. Elég ha prospektusokat küldök postán a kiszemelt vállalkozásoknak?

Vagy milyen költségkimélő módszerek léteznek még?

2013. ápr. 8. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
E-mail. Ingyenes, csak össze kell tenni egy jó megjelenésű, jó marketinges levelet. Persze nem árt hozzá egy spéci lista, hogy hova küld.
2013. ápr. 8. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, valóban ez költségkímélő talán csak azért hagytam ki mert egy levél ezzel szemben személyesebb talán kíváncsibb lenne a tartalmára, megmondom őszintén én is úgy vagyok vele sok email-t már el sem olvasok csak ami tényleg valamiért felkelti az érdeklődésem azzal az egy sor leírással, de egy próbát az is megér mindenképp. Köszönöm a válaszod!
2013. ápr. 8. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Majd azért írd meg, hogy mennyire hatékony, mert én ezzel a módszerrel kezdtem el és senki sem írt vissza. Azért sok szerencsét!
2013. ápr. 8. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
És az e-mailes levelekre általában többen válaszoltak mint más megkeresésre? Ha nem titok megkérdezhetem Te miket forgalmaztál? Termékkör is elég ha nem akarod konkretizálni. Még pár hónap biztos lesz mire piacra tudom juttani de megírom majd hogy ment.
2013. ápr. 8. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!