Vaterán 97-98%-ra értékelt, többszáz adásvételt lebonyolító eladó megbízhatónak számít?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 12:28
1/9 anonim válasza:
Nézd meg a negatívjait, hogy milyen jellegűek. Ha olyat látsz, hogy a vevő nem kapta meg a csomagot, akkor ne vegyél tőle. Ha olyan negatívat látsz, ahol a vevő megkapta, de nem egészen elégedett vele, akkor vásárolj. A lényeg, hogy olyantól ne vásárolj, aki már eljátszotta, hogy a vevőnek nem küldött semmit.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos van ilyen vélemény 2-3.. Csak az a baj, hogy sehol máshol nem találtam ezt a terméket, amit meg szeretnék rendelni, és nagyon megörültem, hogy végre valahol megtaláltam.
2013. ápr. 7. 12:39
3/9 anonim válasza:
És mit árul ez a jóember? Mert többnyire olyan dolgokat árulnak, amit külföldről te magad is megvehetnél, és nem kellene az ő hasznát kifizetned...
4/9 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy hányból jön össze az a 98%.
5/9 A kérdező kommentje:
365 értéklést látok összesen, és abból 9 a negatív.
Az eladó ruhákat árul. Soha nem vásároltam még a vaterán, de a külföldi vásárláshoz még kevésbé értek.
2013. ápr. 7. 12:46
6/9 anonim válasza:
A ruhából van messze a legtöbb negatív értékelés nem nehéz belátni miért.Én pld nem értem cipőt hogy vehet valaki így?
7/9 anonim válasza:
Ha módodban áll, akkor személyesen vedd át. Vagy kockáztathatsz is, ha az áru kis értéket képvisel.
8/9 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok híve a netes rendelésnek, ha ruháról van szó, de ezt a ruhát már 2 éve keresem és nem találtam ilyen árban - vagy egyáltalán - sehol. A méret miatt nem aggódok, mert egész pontos a leírás, és esetemben több esély van arra, hogy nagyobb legyen, abból pedig még lehet kisebbé átalakítani. Inkább amiatt aggódok, hogy 5000 Ft-ot ne dobjak már ki az ablakon...
2013. ápr. 7. 13:09
9/9 anonim válasza:
Ha mostanában sok volt a negatívja keress másikat, amúgy a legtöbb megbízható én évek óta vásárolok vaterán, 1x volt hogy megszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!