Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt? 13/F

Hogyan szerezzek pénzt? 13/F

Figyelt kérdés
Hogyan tudnékmagamnak pénzt szerezni lehetőleg legálisan,szegények vagyunk és énszertnék pár cuccot és kiváncsi lennék lehetőségekre szóba jöhet forex,tippmix stb! vagy bármi tippeket,ötletek várok!!!

2013. ápr. 5. 16:44
1 2
 11/13 anonim válasza:
72%
Legálisan sehogy nem szerzel pénzt... Én 16/F vagyok és a nyári munka, kutya sétáltatás stb... hülyeség! Kezdj el gyúrni és ha már kinézel 18-nak akkor keresel egy vállalkozót aki feketemunkásokat alkalmaz. Igaz kevesebbet kapsz mint egy bejelentett de nem minden esetben és neked ebből csak hasznod lehet ha jönnek az ellenőrök még elbújnod sem kell mert 18éven aluli vagy... sok szerencsét xD
2014. ápr. 12. 12:45
 12/13 anonim válasza:
kezdj el egy ptc oldalon pénzt keresni
2014. jún. 9. 19:02
 13/13 anonim válasza:
Az egyik osztálytársamnak a családja rosszabbul áll anyagilag; ezért szombatonként és vasárnaponként elmegy különböző áruházakba szórólapot osztogatni napi 5000 Ft-ért. Én ezt tudom javasolni.
2015. okt. 26. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!