Mit jelent az Vaterán, hogy nincs minimál ár, de mégis a legkisebb ajánlható ár 1000 Ft?
Annyiról indul a licit.
Basszus, miért nem lehet elolvasni a gyik-et egy oldalon, ha már vásárolni is szeretnél? azért írják!
Te nem tudsz olvasni, vagy szövegértelmezési problémáid vannak?
A "nincs minimálár" és a "legkisebb ajánlható ár" az nem 1 és ugyanaz!
Első, ha azért válaszolsz, hogy kekeckedj, és megmutasd, hogy milyen okos vagy, akkor máskor inkább NE tedd, nem vagyok rá kíváncsi!
Második, ezért kérdezem.. Szintén azt tudom ajánlani, hogy ne írj, ha csak okoskodni akarsz. Főleg, ha nincs igazad! Valamiért kiírtam a kérdést, és hogy máskor tudd is, hogy mit írsz, itt van a link:
Ha lehetne, még 20-szor haszontalannak jelölném a kommentedet!!
Ennél szebb napot!
No, akkor megint leírom, hátha felfogod:
Annyiról indul a licit.
Basszus, miért nem lehet elolvasni a gyik-et egy oldalon, ha már vásárolni is szeretnél? azért írják!
Tudod, nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. Pláne, hogy mást néz hülyének, ha úszni tanítják.
Basszus, mit nem értesz ezen?
1000-ről indul a licit, nincs minimálár, tehát nincs az, hogy 1500 alatt nem veheted meg mondjuk. (ha lenne minimálár, akkor hiába indulna 1000-ről, vagy akár 1ft-ról, a beállított minimálár alatt nem tudnád megvenni) Viszont 2-ért simán a tiéd, még licitálni sem kell.
Olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket az adott oldalon, és akkor tudni is fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!