Nálatok mennyi az egy főre jutó nettó jövedelem?
Soknak vagy kevésnek érzed?
Mi durván 300-ból élünk 6-an, szóval az 50e Ft körül van...
Gondolom le leszek pontozva, de 170 felett kicsivel. Plusz cafetéria. 3an vagyunk, én még gyed-en.
Szeptembertől megyek vissza dolgozni, akkor 200 körül lesz az egy főre jutó, plusz a dupla cafetéria.
72000.-
2 felnőtt 3 gyerek albérletben + hitel
ha nem lenne albi és a hitel akkor simán elég lenne mindenre így viszont kevés
ha levonom akkor 47 000.- jön ki
OFF
Kedves Első, nem leszel le pontozva, de igazán irigyellek és biztosan sokan mások is.
OFF
Nálunk kb. 45 ezer Ft az egy főre jutó jövedelem és irtó kevés. Nehezen élünk meg, pedig mindkét szülőm dolgozik :(
Jelenleg munkanelkuli vagyok, most meg kapok ebben a honapban kb 20E- et, ezen felul a parom most kapott fizu emelest, igy 95 E Ftot hoz haza..
Amig dolgoztam addig kb 170E volt a bevetelunk.
Emelett most is akkor is volt mellekes, kisegitettunk ismerosnel... Az havi 40 korul van....
Ebbol lejon a havi 40 lakas takarek, ha van munkam ha nem azt fizetni kell......a tobbibol elunkmeg tartjuk fenn a lakast autot stb.
Nem mondanam h rosszul elunk, meg igy sem, hogy nem talalok munkat, mert eddig is tudtunk sporolni, de jo lenne ezt nem felelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!