Milyen az a postai dijcsomag ahol kézbe kapom a csomagomat, és nem értesitöt dobnak be?
Melyik az a postai csomag amit a postás házhoz hoz nekem?
Ez az elsöbbségi???
Soha nem hozza fel a postásunk az ajánlott levelet, vagy csomagot hanem mindig értesitöt dob be, akkor is amikor itthon vagyok!
Kérdésem az, hogy milyen összeget kell utalnom valakinek, hogy a csomagomat ugy adja fel, hogy kézbe kapjam???
Köszi a segitséget elöre is!
Nem panelben lakom de 3 emeletes társasházban, és sajnos igen lusta a postásunk, mert itthon vagyok gyesen és ennek ellenére sosem hozza fel a leveleket, mindig nekem kell utaznom 2 naponta a postára 1 orát, hogy átvegyem az Ő lustasága miatt, és ez már nagyon idegesitő!!!
Sajnos olyan is volt már hogy az értesitöt sem dobta be és nekem kellet kiváltanom és utána járnom a csomagomnak!!!
:(((
jo lenne valamit ez ellen tenni!
Köszi a választ!
Nálunk is ezt csinálta egy darabig a kézbesítő, mert nem akart feljönni a 4.emeletre... :-[
1-2 eset után betelefonáltam a postára és a kézbesítők osztályvezetőjénél tettem panaszt (időpont kell, mikor dobta be az Értesítőt, hogy utána nézzenek, ki kézbesített aznap)...
Jó alaposan lecseszték a postást, azóta dühöngve ugyan, de mindig felcaplat a 4.emeletre (mindig kap 2-300 Ft-ot, nem értem mi a baja?)... :]
Az "Ajánlott" levélküldeménynél és a "Csomag" küldeménynél köteles a postás becsöngetni és megpróbálni kézbesíteni a levelet ill. a csomagot. CSAK AKKOR dobhatna be Értesítőt, ha te nem vagy otthon vagy a lakásban senki más nem volt, aki átvette volna a küldeményt.
Épp elég drága amúgy is a postai díj, ezért köteles a postás kézbesíteni a küldeményt!!!
Nyugodtan ordítsd le a postások fejét : nem azért fizetsz egy kalap pénzt, hogy neked kelljen kajtatnod a leveleid ill. a csomagjaid után!... :[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!