Most akkor ez azt jelentené hogy nem kapok nyugdíjat?
Minap jött egy levél a nyugdíjfolyósító igazgatóságtól és ez áll benne :
Értesítjük ... megállapított rehabilitációs ellátását xy-tól a fenti törzsszámon 31ezer forint összegben folyósítjuk. Az ellátásból nyugdíjjárulék címén havi 31ezer forint levonásra kerül. Most akkor ez azt jelentené hogy küldik a pénzt de mégsem kapok semmit ? Nem értem ezt a levelet
Igen, így van.
Dolgozni kéne, nem a segílyért nyavalyogni.
Legjobb barátom is cukorbetegként dolgozik pont olyan szakmát, ahol még fizikálisan is ott kell lennie...
persze kifogásnak megteszi.
Ma magyarországon még az egészséges erőteljes emberek nagy része sem tud elhelyezkedni, hát ha valaki beteg is még ráadásul... Én sajnálom a kérdezőt!! Aki egészséges létére cseszegeti, az szálljon magába és tegye össze a két kezét h egészséges, ha még munkája is van akkor meg főleg!!
A kérdésedre a választ nem tudom sajnos, próbáld meg felhívni a nyugdíjfolyósítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!