Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 40 éves nyugdíjbevonulás után...

40 éves nyugdíjbevonulás után mikor kapok először nyugdíjat vagy legalábbis előleget?

Figyelt kérdés
Már két hónapja nem dolgozom,de még semmi értesítést nem kaptam hogy mikor utalnák először a nyugdíjamat.Hallottam hogy állítólag 90 nap az lefutási ideje,de addig hogy lehet ellátás nélkül hagyni az embert???Az egy dolog hogy utólag egy részletben kifizetik,de addig hogyan éljünk pénz nélkül?
2012. dec. 10. 11:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Az egyik dolgozónk a nyugdíjazásakor majd 3 hónapig várt a pénzére. Aztán betelefonáltunk, és azt mondták, az utolsó munkáltatója még nem küldte meg az adatokat. Hát nem volt szerencséjük, mert az utolsó munkáltató mi voltunk. Mikor ezt közöltem, csak habogtak és 1 héten belül megjött az összes pénze a dolgozónknak.

Reklamáljatok, ne szálljatok le róluk...

2012. dec. 10. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!