Nem fizető cégnél hogyan tudnám elérni a legköltséghatékonyabban, hogy kifizessenek?
szerződés hiányában elég nehéz lesz bizonyítani, hogy a követelésed valós. Gondolom teljesítési igazolás, vagy átvételi dokumentum sincs. Így a ráutaló magatartásra vonatkozó bizonyítékokat is tőlük kellene bekérned. Vagy házkutatás. De a bíróság nem kötelezheti őket arra, hogy hozzanak bizonyítékot arra, hogy átvették a munkádat. Ez vicces lenne.
Ezért lutri szerződés nélkül dolgozni. Szerződés + teljesítési igazolás.
Amúgy számlát adtál? Mert ha a számládat befogadta, akkor ráutaló magatartással elismerte a munka teljesítését.
Én csak három hónapot buktam. Ennyi kellett, hogy rájöjjek, felesleges erőltetni. Többe került volna bármi jogi lépés.
Azóta tudom, veszíteni tudni kell. Persze a tanulság életre szól.
Nem szívesen mondom, de próbálj emelt fővel átlépni ezen a buktán. Tudom, nehéz, de ha nem, arra rámehet az egészséged. Már nem ver gyorsabban a szívem, ha rágondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!