Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Utaltam egy összeget teszvesze...

Utaltam egy összeget teszveszen, de az eladó nem küldi az árut és nem tudom elérni? (lent)

Figyelt kérdés
Na a helyzet a következő: utaltam egy nadrágra egy csajnak pénzt, még két hete. Azóta semmi hír felőle és a telefont is mindig kinyomja,illetve kikapcsolja, az e-mailjeimre nem reagál. Természetesen ezért fel fogom jelenteni,ehhez már minden dokumentumom megvan. Kérdésem,hogy ez pénzbe kerül? Mármint, ha feljelentést teszek? 5000ft-ról van szó,ami lehet,hogy nem nagy pénz, de a 40ezer ft-os fizetésemhez képest nagy.

2012. nov. 16. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A feljelentés ingyen van.
2012. nov. 16. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2012. nov. 16. 13:22
 3/7 anonim válasza:
A feljelentés ingyen van. De az utánna következő dolgok nem.
2012. nov. 17. 08:37
 4/7 anonim válasza:
A tesz vesznek kell írni, oldja ő meg az ügyet. Te meg írsz egy baromi nagy negatívat, ennek csak az a veszélye hogy ő is negatívot ir neked bosszűból. Az ilyeneket ki kell írtani az internetes piacról.
2012. nov. 17. 08:39
 5/7 A kérdező kommentje:
nem a teszvesz oldja meg az ügyet. ők csak minden adatot kiszolgáltatnak a rendőrségnek.
2012. nov. 19. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nefelejtsd elöre nemszabad senkinek semmit utalni ! Én személyes átvételt választom ha látom az árut akkor fizetek és a postai utánvétbe se bizok mert ot értéket kell fizetni és kitudja bennt va e a csomagba amit rendeltem ? Most a saját bőrődön tapasztaltad ne bizz senkibe vannak csaló emberkék főleg a mai munkanélküli világban.
2012. nov. 21. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de a teszvesz így működik,hogy előre kell utalni,és sajnos nem lakom közel,sőt elég tvol az eladó lakhelyéhez. Eddig minden rendben volt,már vagy százszor vásároltam teszveszen, és mindig meg voltam elégedve a kapott árúval,és ezután sem fogok erről lemondani, sajnos ez emberfüggő.:(
2012. nov. 22. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!