Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék megpályázni egy...

Szeretnék megpályázni egy állást, de nem tudom, hogy tüntethetném fel azt, hogy igaz anya vagyok, de nem kell attól tartani, hogy kéthetente táppénzre akarok majd menni! Ötletek?

Figyelt kérdés

Nagyon kéne ez a munka.

Megvan minden végzettségem,gyakorlatom,úgy érzem eszem is hozzá,de mindez kevés,ha ránéznek az adatlapomra és félretesznek mert gyerekem van.

Van valami tipp,hogyan enyhítsem így láttatlanban a "félelmüket,kételyüket"?

Előre is köszi.

2009. szept. 15. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne írd be, hogy van gyereked, ha ezen aggódsz. Legfeljebb, ha megkérdezik az interjún, akkor azt mondod, hogy meg tudod oldani a helyzetet, hogy ha beteg.
2009. szept. 15. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem se írd be,amúgy meg rá sem kérdezhetnének,ha mégis,mond azt hogy a párod v a nagyszülő marad vele otthon,ha mégis beteg
2009. szept. 15. 16:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Ezt már kipróbáltam és a jaj pont téged kerestünk után megköszönték,de mégse vettek fel.

Jobb az egyenes út.

Mégegyszer nem akarok akkorát égni,hogy "letagadom" a gyerekem és utána látványosan visszamondják a munkát!

2009. szept. 15. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne az önéletrajzba írd a gyereket, hanem a kísérőlevélben említsd meg, hogy van, hozzátéve, hogy a felügyelete megoldott.
2009. szept. 15. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Az önéletrajzba semmi képpen se írd bele, nincs rá szükség, söt a kísérö levélben se. Megkérdezni nem kérdezhetik meg, de ha megteszik megmondod nekik és ennyi.

Ès biztos vagy benne ha a gyerek lázas ordít a nagymama kezében hogy "anyúúú ne menj dolgozni" akkor te akkor is elfogsz menni? Vagy ha a gyerek korházba kerül te akkor is dolgozni mész? mert ha férjed kerül be a korházba, semmi nem történik ha déltán látogatod csak meg, de egy gyereknél más. Aztán a gyerekeseknek ott vannak az ünnepek is, ök akarják mindig a legjobb ünnepeket, mindig a gyerekre hivatkozva, ünnepek elött után, iskolaszünetben stb... szabi kell, és sírnak hogy mert a gyerek, akinek meg nincs gyereke kakilnak rá hogy esetleg van más családja is.

Szóval a baj az hogy a nök annyira egyenranguak akartak lenni, de az már bizonyított hogy gyereknevelés és munka nem fér meg egymás mellett. Vagy csak megosztásban.

Ha kell a munka ne mond meg hogy van gyereked, teljesen felesleges, de ha szabi kiosztás van gondolj a többiekre is.

2009. szept. 15. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Az 1. és 2. válaszadónak köszönöm,de nemegyszer kellett már átélnem,hogy nem írtam bele az önéletrajzomba,hogy gyerekem van,az interjún említettem meg és 100%os elutasítást váltott ki utána a főnökök viselkedése.

1szer vettek fel így dolgozni,hamar ki is ebrudáltak,de nem ezt szeretném boncolgatni.

a 3. válaszadónak köszönöm,legalább egy tippet kaptam.

A 4. válaszadónak csak annyit,hogy nem csak szeretnék egyenrangú lenni a férfiakkal,hanem annak is érzem magam!!!

2009. szept. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!